Foto van een Renault 56, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Jeroenvschie op 22-07-2014 om 22:21:50, met 4 reacties.

Renault 56

Jeroenvschie
Foto van een Renault 56, bezig met poseren.

Reacties

a3vandiejen
@Jeroenvschie ziet er tot zover weer netjes uit
kramer
@Jeroenvschie Ik zou toch maar eens proberen een stel orginele spatborden op de kop te tikken, het zijn juist van die kenmerkende onderdelen.
Jeroenvschie
@kramer Ik heb rondgekeken en gezocht voor dat spul ... ook bij Swuste gekeken.. maar t was allemaal niet veel soeps ... Anders zou ik een 2e tractor er bij moeten kopen ... maar dan wordt t allemaal ook weer veels te duur.

Maar denk dat dit zeker niet misstaat deze spatborden en je hebt met deze ook veel meer overzicht naast de tractor... Dus zitten ook voordelen aan...

Stickers zijn inmiddels ook in de bestelling ... dus dan lijkt t straks al weer wat meer..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 56 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!