Foto van een David Brown vliegtuigtrekker, bezig met poseren op IHF in Panningen 2014.. Foto is geplaatst door ADB996 op 27-07-2014 om 19:39:33, met 8 reacties.

David Brown vliegtuigtrekker

ADB996
Foto van een David Brown vliegtuigtrekker, bezig met poseren op IHF in Panningen 2014.

Reacties

Minitauro
@ADB996 Bekend plaatje! 😄 Ook een eind gereden van het land van Maas en Waal 😉
ADB996
@Minitauro ik doe er een uurtje over met de auto 😉
Minitauro
@ADB996 Ik ietsje langer, anderhalf uur. En ik was eigenlijk nog niet uitgekeken dus de volgende keer waarschijnlijk weer 😄
ADB996
@Minitauro ik ga ieder jaar er naar toe
Minitauro
@ADB996 Ik was er nog nooit geweest, het is eigenlijk wel de moeite om twee dagen te gaan. Dan kan je beter op een camping gaan zitten in de buurt.

Ik heb wel heel veel moois gezien!
ADB996
@Minitauro ook bekende gezien? ik ga maar 1 dag als bezoeker. en zie nooit het hele terrein. maar dat hoeft ook niet, want op een gegeven moment zie je toch weer de zelfde modellen staan.
Minitauro
@ADB996 Ik heb wel bekende gezien, voor mij was het nieuw want ik was hier nog nooit geweest.
Toch mooi!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown vliegtuigtrekker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!