Foto van een Massey Ferguson 6260, bezig met gras harken.. Foto is geplaatst door Wilco vd Kuilen op 03-08-2014 om 13:03:42, met 14 reacties.

Claas Liner 2900

1.034 foto's van @Wilco vd Kuilen

Wilco vd Kuilen
Foto van een Massey Ferguson 6260, bezig met gras harken.

Reacties

Kamps
Ik zie alleen een claas liner 2900
jordi 1455
Ik, Wilco vd Kuilen en loki0134 hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson 6260 (Gras harken) naar Tractoren Claas Liner 2900 (Gras harken)
ronaldclaas
@Kamps

Dat is maar goed ook toch? 😃
Kamps
@ronaldclaas haha dat zeg jij.... Maar id de nr 1 hark...
ljdekker
Quote @Kamps:
. Maar id de nr 1 hark..
wat is er beter aan dan andere merken?
Kamps
Ik bedoel dat die op dit moment de meest verkochte hark in zn klasse in NL is.
En wat hem dat maakt:
Een van de weinigen die 9m werkbreedte combineert met een transporthoogte onder de 4 meter. Een onderhoudsvrije rotor met een grote diameter waarin per tandarm 3 lagers zitten. Tandarmen met profix spelingsvrije bevestiging en dubbele obstakel evestiging in de arm. Goed meesturend weggedrag door schuin geplaatst fusee achter, waardoor de hark ligt stuurt. Uitheffen op het vooreind over een zwad wat er eerder gelegd is. Jet effect dalen en uitheffen, waardoor schoon harkwerk. Volgwielen zeer dicht bij de tandarmen geplaatst waardoor goede bodemvolging.en wat wil je nog meer weten?
EA_MF
Quote @Kamps:
en wat wil je nog meer weten?

Of je bij de claasen ook de rotorkap bij t oud ijzer kunt gooien als dr een stuurarmpje afbreekt in de rotor:D (armpje tussen lagerrol in curvebaan en tandarm)
Kamps
@EA_MF dat hebben wij bij de nieuwe series liner nog nooit meegemaakt. Aangezien de curve bad een dicht vetbad is verwacht ik ook niet dat dat maarzo gebeurd, er kan niks bij wat hem doet slijten, gezien de 3 voudige lagering kan er ook geen rare krachten op ontstaan. Was vorige week bijna bij jullie gekomen met onze liner 2900, was in de buurt, en zag jullie schudden, maar stond op tijd
EA_MF
@Kamps schudden hebben wij niet gedaan (gelukkig) dat waren de andere albring's 😛

Wij zijn er inmiddels wel achter dat t met een pottinger wel kan, die kap helemaal aan strond krijgen, die tandarmen lopen door 2 op 60 cm van elkaar zittende teflon slijtblokken, daarvan waren dr 2 aan strond, en is de koker waar de tandarm doorheen loopt aan gort geslagen en zit er een enorme groef in 2 tandarmen. Zijn leuke sleutelklusjes 😃
Kamps
Leuk voor de dealer... Hoeveel albrings zitten er dan met n MF voor n schudder? K was bij je laatst toegevoegde foto met de hark
jorn wijthmen
Mooie vierkante zwillen hoe hard rij je eroverheen?
fendtboertjes
@Kamps wij zijn dr ook nog 😃 wij hebben helaas wel geschud :sad:
Kamps
@fendtboertjes ah dan was uwens dat...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Liner 2900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!