Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met kilveren. Meer foto's van dit kilverfeestje vind je op http://alexmiedema.nl/2014/08/06/ballet-de-bildtse-klei/

Onbekend Onbekend

Alex Miedema
Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met kilveren. Meer foto's van dit kilverfeestje vind je op alexmiedema.nl/2014/08/…

Reacties

marco steyr
Cameco, ff verplaatsen
claasfan
Deze is toch wel groter dan die john deere 😃
Alex Miedema
@marco steyr ja, de trekker, maar deze foto gaat om de kilverbak... En dat is volgens mij geen Cameco.
Siete
Prachtige foto's op je website!! Ik heb vorig jaar bij Nij Altoena ook een wereld foto's van deze mannen gemaakt. Waren toen met 3 Bulldozers met Scrapers bezig, en een Cameco. De andere stond met pech aan de kant toen.
Echt ouderwets geweld met moderne manier van werken!!

Mvg,
jehan
Dit zijn knik trekkers ..en het gaat om fusee bestuurde trekkers
Siete
De trekker is een Cameco 405. Deze Kilverbak op de foto is een zelfbouw. Het blad komt van een Bulldozer. De andere bakken van hun zijn Reynolds Scraper bakken die ze uit Amerika halen.

Mvg,

Siete
marco steyr
@Alex Miedema oke, zelfbouw dacht ik???

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!