Foto van een Bolinder Munktell 350, bezig met poseren.Kan er iemand me iets meer vertellen over de in hoogte verstelbare trekhaak? Deze zou wel origineel zijn voor de Nederlandse, Belgische en Franse

Bolinder Munktell 350

HanomagR45
Foto van een Bolinder Munktell 350, bezig met poseren.

Kan er iemand me iets meer vertellen over de in hoogte verstelbare trekhaak? Deze zou wel origineel zijn voor de Nederlandse, Belgische en Franse markt?

In zweden zouden ze niet toegelaten zijn geweest?

Reacties

RVM
@HanomagR45 heb je deze gekocht?

Af fabriek waren deze niet leverbaar met boventrekhaak. In Scandinavië werden de trekkers allemaal op z'n Engels uitgevoerd dus met zwaaihaak en/of oppikhaak. Boven aanspanning zie je daar helemaal niet. Boventrekhaak werden in aan deze kant van Europa door de importeur er op gezet. daarom heb je ook verschillende uitvoeringen en bestaat een "originele" ook niet echt.
HanomagR45
OK, maar ik heb nu diverse franse trekkers gezien (is deze ook) en deze hebben wel allemaal ene trekhaak zoals op de foto. Deze zou dus door de inporteur geleverd kunnen zijn?
HanomagR45
Deze heb ik inerdaag gekocht
RVM
@HanomagR45 Dit kan imitatie zijn, ken iemand die ze namaakt.
+1
Volvo--BM
@RVM Je beschrijft hierboven dat iemand deze verstelbare boventrekhaken namaakt. Doet deze persoon dat nog steeds dat u weet?
Broucky3
@Volvo--BM dat had ik ook wel willen weten
HanomagR45
Ok, ik heb afgelopen week een 350 gezien die rechtstreeks uit frankrijk kwam en ook deze trekhaak had, vandaar de vraag.

Ik ben niet zo bekende met Volvo BM, maar is wel een mooie trekker voor toertochten
Gerrit GBo
@HanomagR45 Heb dit ook vaker gezien inderdaad, geen idee hoe het zit (wel of niet standaard), als iemand het weet dan is het @RVM In ieder geval wel super handig, is echt een gemis als je geen boventrekhaak hebt vind ik
RVM
@Gerrit GBo klopt op mijn 470
zit er geen en dat is eigenlijk niks

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bolinder Munktell 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!