Foto van een Renault Nectra, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door koksieeeee op 18-08-2014 om 21:14:57, met 15 reacties.

Renault Nectra

koksieeeee
Foto van een Renault Nectra, bezig met bemesten.

Reacties

boegie
Dikke nectra!
claasfan
Mooi!
Ritchie
Zo, dat is een mooie 😄 Dan heb je ook echt wat aparts.
dave 7810
Nectra? Dit is toch gewoon iets van een 155-14 TZ ?
boegie
@dave 7810 In nectra versie ja
dave 7810
@boegie

Wat houd dat nectra precies in dan ?
boegie
@dave 7810 Kan het zo niet vinden wat precies allemaal, maar dit was om een jubileum ofzo geloof ik, en deze trekkers waren (geloof ik) full option
dave 7810
@boegie

Ohh oké
boegie
the fox
@dave 7810 dit was één van de eerste Renault trekkers met automatische versnellings bak.Verder voorzien van alle comfort die toen mogelijk was.
dave 7810
@the fox

Oké weer wat geleerd, dankje 😉
dave 7810
@the fox

Oké weer wat geleerd, dankje 😉
koksieeeee
De Nectra was voor toen zeer luxe met alle opties die toen mogelijk waren zoals: airco, electronische hef, radar met hectare teller, 3 traps powershift, voor- en achteruit schakelen zonder koppelen, digitaal dashboard, cabine vering,
dave 7810
@koksieeeee

Oké heel mooi!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Nectra ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!