Foto van een Deutz lokomotief, bezig met poseren. Een 1 cilinder, aan de de 'drijfstang te zien en aantal wagons wat erachter hing zal er wel een beste zuiger in zitten voor genoeg vermogen. Deze staa

Deutz lokomotief

216 foto's van @Niels OM

Niels OM
Foto van een Deutz lokomotief, bezig met poseren. Een 1 cilinder, aan de de 'drijfstang te zien en aantal wagons wat erachter hing zal er wel een beste zuiger in zitten voor genoeg vermogen. Deze staat in Valkenburg waar die vroeger ook dienst heeft mogen doen in kolenmijn.

Reacties

radium45
@Niels OM Valkenburg heeft nooit een kolenmijn gehad, 😛
Niels OM
@radium45 kolen/steenmijn is opnieuw geopend sinds kort voor toeristen.
radium45
@Niels OM Dat museum bestaat al wel 25 jaar maar is een replica van een mijn uit Heerlen. Is nagebouwd in een mergelgrot die Valkenburg wel heeft. Wel een leuk museum trouwens.
Niels OM
@radium45 Juist, het was idd mooi om er even rond te kijken 😉
RobDeutz104
Valkenburg bij Katwijk neem ik aan?
Niels OM
@RobDeutz104 Valkenburg Limburg

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz lokomotief ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!