De nieuwe John Deere 8000 serie hakselaars is leverbaar met een chrome pijp. (En... Er zit een eigen Deere fabricaat motor in!)Bron:http://www.deere.com/wps/dcom/en_US/products/equipment/hay_and_forag

John Deere 8000 SPFH serie

JD6930
De nieuwe John Deere 8000 serie hakselaars is leverbaar met een chrome pijp. (En... Er zit een eigen Deere fabricaat motor in!)

Bron:
deere.com/wps/dcom/…?

Reacties

caseboy
Is da standaard of n optie
JD6930
@caseboy

Pfu, zo goed Engels kan ik nu ook weer niet. Bij die link kun je het vinden. Bij het hoogste type, en dan de middelste(Features) van die 3 dingen die je aan kan klikken.
JD6930
@caseboy

Tis optie zie ik nu:
deere.com/wps/dcom/…?
JD6930
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren John Deere 8000 Serie (Poseren) naar Tractoren John Deere 8000 SPFH serie (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8000 SPFH serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!