Foto van een Agria Onbekend, bezig met poseren.Agria 2800. Foto is geplaatst door AG35 op 23-08-2014 om 20:22:17, met 7 reacties.

Agria 2800

1.130 foto's van @AG35

AG35
Foto van een Agria Onbekend, bezig met poseren.

Agria 2800

Reacties

AG35
Ik, AG35 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Agria Onbekend (Poseren) naar Tractoren Agria 2800 (Poseren)
fiatfan
Beer van een machine! ook van jullie?
AG35
@fiatfan

Nieuwe aanwinst 😄
Met 10 pk Berning diesel.
Is inderdaad een flinke eenasser.
fiatfan
@AG35 Mooi hoor! Laat je Holder even voor wat het was?
Ik heb afgelopen weekend het einachs schlepper buch gekocht.
wat Holder heeft gemaakt is echt imposant!
Ook onder de Indruk van Irus. die had mijn baas vroeger ook een grote in de hoek staan. nooit op gelet natuurlijk, maar nu zal ik toch eens vragen of die niet weg mag voor een zacht prijsje...
AG35
@fiatfan

Nee, Holder blijft de hoofd hobby bezigheid. Deze kwamen we toevallig tegen, heeft meer dan 20 jaar niet gelopen. Foto is van na de wasbeurt.....

Boek heb ik ook, is een van de weinige boeken over eenassers.

Wij houden het bij Holder en Agria. Op 2 uitzonderingen na, de Eicher en de Hela varimot.
fiatfan
@AG35 Het is echt mooi spul. mijn vader en ik vechten erom wie het gras mag bloten met de 1700! gisteren was ik hem voor, maar het is steeds minder hoog!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agria 2800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!