Foto van een John Deere 5430i, bezig met poseren.24m versie. Foto is geplaatst door StijnTheDeereDriver op 25-08-2014 om 20:13:50, met 13 reacties.

John Deere 5430 I

Foto van een John Deere 5430i, bezig met poseren.

24m versie

Reacties

extrememachine
@StijnTheDeereDriver ik snap niet dat er mensen zijn die in zo een dure machine investeren en er dan zo een smal boompje aangangen. Ook is het geen machine die hier in Nederland veel verkocht is en verkocht gaat worden.
@extrememachine Klant heeft de machine occasie gekocht voor 60K, hij zit een zwaar bergachtig landschap (kijk links achter op de foto) hij heeft uitschuifbare assen en moet vele kleine percelen spuiten in loonwerk, deze machine komt hem perfect uit. 😉

Is 38 m dan niet genoeg? Je moet wel ruimer denken dan jou onderzees land waar alles vlak is, al eens gedacht aan de export? 3/4 van de geproduceerde machines gaan naar oosterse landen.

1 ding is zeker de machine is goedkoper als verschillende andere merken en kan goed mee met de rest. 😉
JD3010
@StijnTheDeereDriver Ach bij sommige zijn de extreme machines nog niet extreem genoeg. 😉 Zoals je het goed verwoord hebt, koop maar een machine die bij jezelf past ipv. 1 voor het oog van een ander.
extrememachine
@JD3010 Wat is bij jou extreem dan. Blijkbaar alles wat met John Deere te maken heeft????
extrememachine
@StijnTheDeereDriver Je hebt bij je foto 24 meter staan. En bij je laatste reactie staat 38 meter. 38 meter zeg ik prima. Maar 24 vindt ik zelf wat aan de korte kant. Ik ben vorig jaar is in Schotland geweest waar ze met 2 Rogators spoten. En dan hebben we het pas echt over berg en dal. Zelfs daar hadden ze al bomen van 36 meter. Dat de machine goedkoper is dan andere merken straalt hij ook wel uit. Ik heb er ooit is mee gereden in Horst en nee ik vondt alleen de balancering perfect werken. Maar de rest niet mijn ding. Ook is het algemeen bekent dat in deze machine weinig vernieuwing zit en ze in Horst ook niet staan te springen om nog heel veel energie in deze machine's te steken
@extrememachine Wel jij bent in Schotland geweest ik nog niet maar je mag ook eens naar noord-oost Wallonië komen, ook zeer mooie bergen en kleine percelen. 😉 Ik weet niet wat je daar met 36/38 meter gaat zoeken, geen plezier hoor.

Volgens mij ben je ook niet op de hoogte van de Horst machines, zoek maar eens even op, nieuwe getrokken spuitmachines M en R reeks sinds 1,5 jaar
EN
op ATH kom het nieuwe/geupdate model van de 5430i te staan, de R4040i, dus er is wel geinvesteerd. 😉
extrememachine
@StijnTheDeereDriver ik heb het ook niet over de getrokken spuiten. En ik niet op de hoogte. Hoe weet jij dat nu? Ik ken iemand heel erg goed die daar een hoge functie heeft en die pas genomineerd was voor beste zakenvrouw van Horst.
@extrememachine Dan heeft ze jou nog niet op de hoogte gesteld van de vernieuwingen 😃
JD 6430 The Best
Wat gedacht van hele lange percelen, als je zo bijv. 2 rondjes kan spuiten ipv dat de tank na 1.5 rondje al leeg is. Dan is een smalle boom veel gemakkelijker.
JD6930
extrememachine
@JD 6430 The Best wat versta jij dan onder grote lange percelen. En hoeveel water spuiten jullie dan per hectare?? Deze machine kan toch makkelijk voor een 15 a 20 hectare water meenemen. En laten we eerlijk zijn. Hoevaak komt het voor dat je een perceel af moet om bij te vullen.
JD6930
@extrememachine

Quote @StijnTheDeereDriver:
Volgens mij ben je ook niet op de hoogte van de Horst machines, zoek maar eens even op, nieuwe getrokken spuitmachines M en R reeks sinds 1,5 jaar
EN
op ATH kom het nieuwe/geupdate model van de 5430i te staan, de R4040i, dus er is wel geinvesteerd.

En wat te denken van een bedragje van zo'n € 200.000.000 dat JD in 2012 in de fabriek te Horst heeft gepompt ondanks dat ie verlies draaide volgens een of andere Horstse nieuwssite...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5430 I ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!