Ropa Panther op transport voor of door België, toevallig iemand die weet waar hij heen zou gaan? Stond te 'rusten' in Crisnée (B) ;-) .

Ropa Panther

mike_v
Ropa Panther op transport voor of door België, toevallig iemand die weet waar hij heen zou gaan? Stond te 'rusten' in Crisnée (B) 😉 .

Reacties

wouter6030
Ath beurs?
mike_v
Stond niet in de buurt van een autosnelweg @wouter6030. Lijkt me dat als hij op doortocht was wel op de parking langs de snelweg ging staan 😉 .
wouter6030
@mike_v tja het was ook maar een gokje 😉
mike_v
De kans is even groot dat je gelijk hebt hoor @wouter6030 😛 .
JD6930
@mike_v

In Boerderij of op de brief die er bij zat stond wel iets dat er weinig aardappelmachines zullen staan maar dat ging over de Duitse merken denk. Maar dit is een bietenrooier of niet?
mike_v
Deze gaat de bieten in @JD6930. Heeft Ropa niet enkel getrokken machines in de aardappelen (Ropa KEILER I en II)?
JD6930
@mike_v

Zou het niet weten Mike.

Dan kan ie best wel eens naar Biddinghuizen gaan ja. Moet je even op de site van de organisatie kijken anders. Daar kun je alle exploitanten vinden. Weet niet of alle rooiers die gedemonstreerd worden ook op de beurs staan. Zal morgen men ogen goed open houden en kijken of ik hem onderweg naar de stand bijv. zie staan. 😉
JD6930
@mike_v

Heb hem niet zien staan Mike, maar ben ook enkel op veld C en D geweest en op de losvelden waar de machines gelost werden.

Zie hem hier ook niet op staan, ofja als bedrijf, maar weet niet of er een ander bedrijf is dat er met de rooier staat?

Maar dan moet je heel dat alfabet, letter voor letter door zoeken.
agrotechniekholland.nl/
mike_v
Ropa staat nergens op de plattegrond @JD6930. Had ik al bekeken 😉 .
JD6930
@mike_v

Ja zie ze ook niet bij de exposanten lijst staan. Maar bedoel dat er misschien een ander bedrijf is, een dealer? die ermee staat?

We zullen het volgende week wel zien.
dickt
Ik, mike_v en Hurli356 hebben dit object verplaatst van Tractoren Ropa Meerdere (Poseren) naar Tractoren Ropa Panther (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ropa Panther ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!