Foto van een Duport Bemester, [@JoranK] bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door Angelo368 op 06-09-2014 om 23:27:19, met 11 reacties.

Duport Bemester

1.377 foto's van @Angelo368

Angelo368
Foto van een Duport Bemester, @JoranK bezig met bemesten.

Reacties

SJB533
Laatste paar kuub mest voor @JoranK?
JoranK
@SJB533 jep, dit was het laatste perceel bijna een maand terug.
SJB533
@JoranK
Dat is mooi op tijd!
JoranK
@SJB533 vorig jaar in de eerste dagen van augustus ook de tank weer schoon de schuur ingezet. Streven er naar om mest voor 1 augustus op land te hebben.
SJB533
@JoranK
Dat wilde mijn vader ook altijd. Na september is het weer binder betrouwbaar. Kun je wel weer gras zitten telen, maar als je pech hebt, kun je het helemaal niet inkuilen.
Angelo368
@SJB533 tjaa wij hebben vorige week voor de 5e keer bemest.. mooi kuilen over paar weken 😃
Baltus_steyr
@SJB533 is het bij jullie dan zo nat dat je het land niet meer op kunt komen? Wij doen vaak in oktober of november( ook wel is achter in november) nog de laatste snede maaien. daar zit dan niet zo veel op maar dan heb je wel weer een gladde weide. en meestal kunnen we bijna overal wel komen.
SJB533
@Baltus_steyr
Grasland was bij ons niet problematisch nat, maar de kans, dat het gras voldoende drogen kon, was volgens mijn vader te klein 😉 Er zijn uiteraard ook genoeg jaren, dat het wel wil.
Baltus_steyr
@SJB533 tja als je het gras in het najaar al droog kan krijgen van de wind is het al heel wat. ook wel eens natte najaarskuilen gezet. is ook wel prima spul!!!.
SJB533
@Baltus_steyr
Iedereen zijn eigen ideeën, toch. Ik sta wel enigszins achter de denkwijze van mijn vader. Ik ken de natte herfsten dan ook te goed. (16 jaar terug als uitschieter)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Duport Bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!