Schlüter Compact 1050V6 met Strautmann Siloblitz dacht ik, een Mengele SF300, tijdens de Schlüter Feldtage in Kirchlengern.

Mengele SF 300

1.720 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Schlüter Compact 1050V6 met Strautmann Siloblitz dacht ik, een Mengele SF300, tijdens de Schlüter Feldtage in Kirchlengern.

Reacties

Ritchie
Prachtig prachtig! Lijkt me wel schitterend, zo maïs hakselen 😄
Schluterfan
@Ritchie

Het liep eerst niet echt vlot. Ik denk dat de hakselaar nog niet lang uit de werkplaats kwam, na restauratie. De invoer verstopte telkens. Na wat gesleutel, en 2 rijen ipv 3 rijen ineens mee te nemen kon het hakselaartje toch zijn werk doen 😉. Niet te min was het een prachtige machine om aan het werk te zien. Verschoot er ook van dat hierin een Deutz F6L912 motor lag, had eerder een Mercedes verwacht in zo'n Mengele 😉.
Ritchie
@Schluterfan

Hij is idd. zeer mooi gerestaureerd ! Ja das zonde dan, ik had dan voor de aardigheid even van tevoren wat gehakseld om 'm goed af te stellen. Dit is toch eigenlijk een werktuigdrager?

Stond laatst nog eentje te koop in België, was wel een SF 6000. Daar ligt een OM in geloof ik?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele SF 300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!