Der MB Trac farbigen Schlüter!Hij mag dan wel mooi zijn in deze kleurstelling, officieel was de kleurstelling van de trekker toch nog ietsje anders. Zo was ook de motorkap normaal gezien ook in het d

Schlüter Super Trac 1900TVL

1.718 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Der MB Trac farbigen Schlüter!

Hij mag dan wel mooi zijn in deze kleurstelling, officieel was de kleurstelling van de trekker toch nog ietsje anders. Zo was ook de motorkap normaal gezien ook in het donkere groen, datgeen gebruikt is voor de spatborden en dak. Het dak daarintegen was dan weer in het lichtere groen, met donkergroene zijkanten 😉.

Een foto als bewijs stond er in een of ander duits vakblad. De eigenaar bekritiseerde de slechte lakkwaliteit van de trekker. De trekker reed trouwens ook rond met seizoenskenteken, en werd hoofdzakelijk gebruikt om te ploegen.

Het rare is dat in het boek "Bärenstark" een foto van beide Schlüters in de MB Trac kleuren staat, zoals de trekker op de foto. Het is dan maar de vraag, waarom de ene een verandere kleurstelling kreeg, en waar de andere zich schuilhoud...

Reacties

533A
@Schluterfan Die trekker ken ik. Loopt in Oldekotte nu, vandaag foto's voor bij zien komen, dat die op de maiskuil stond vast te rijden. Ziet er super uit!
koen-hanomag
Ziet er wel leuk uit, maar jammer dat hij niet helemaal klopt
David Bakker
Wat was de reden van deze kleur stelling ? ipv schluter rood ?
NAbbink
Rijdt idd bij ons over de grens..vorig jaar foto gezien dat ie voor de wagen staat in de mais
NAbbink
Rijdt idd bij ons over de grens..vorig jaar foto gezien dat ie voor de wagen staat in de mais
NAbbink
Rijdt idd bij ons over de grens..vorig jaar foto gezien dat ie voor de wagen staat in de mais
SchluterMarco
Quote @David Bakker:
wat was de reden van deze kleur stelling ? ipv schluter rood ?

Het was ooit de bedoeling om de Schlüter's via de Mercedes kanalen te gaan verkopen, samen met de MB trac en Unimog, deze zouden dan in de MB trac kleuren geleverd worden. Hiervoor is ook een Mercedes motor in deze Super Trac gebouwd, er is, zoals Simon al schreef, nog een tweede Schlüter met een Mercedes motor in deze kleurstelling gebouwd. De samenwerking met Mercedes is uiteindelijk op niks uitgelopen.
David Bakker
Aha duidelijk verhaal ,dank daarvoor
Schluterfan
@533A

Ik heb even met de eigenaar kunnen spreken, en hij zei me toen dat hij hem nog enkel voor de hobby had. Dus denk dat een kuil aanrijden daar ook nog wel bij hoord 😉. Hij heeft, of had ook een MB Trac kleurige kipwagen. Weet niet of hij die nu nog heeft, of inzet.

Ik had ooit eens van iemand te horen gekregen dat de trekker voor 140.000euro All Risc verzekerd was. En volgens de eigenaar klopte dat ook 😃. Het is een eenmalige trekker, dus het leek hem het beste zei hij 😉.
NAbbink
Deze wagen?
533A
@Schluterfan @NAbbink Ja die wagen, die heeft hij ook nog. Maar gebruikt hij niet meer voor maisrijden. Is zonde van de trekker. Daarvoor heeft hij nu een JD 7530 met een Wielton silage kipper.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super Trac 1900TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!