De nieuwe AVR Puma 3 zijn eerste dagen aan het rooien bij Van Den Borne aardappelen met 2 Fendt's en Krampe Big Body 900 kiepers!

Avr Puma 3

FerreV
De nieuwe AVR Puma 3 zijn eerste dagen aan het rooien bij Van Den Borne aardappelen met 2 Fendt's en Krampe Big Body 900 kiepers!

Reacties

JD6930
Die zijn hier in of rond de gemeente Hilvarenbeek bezig geweest laatste dagen, met 2 rooiers, kwamen gisteren regelmatig langs in Diessen, en vandaag had ons pa ze met de hele club(rooiers en wagens) voorbij zien komen op weg naar huis waarschijnlijk.
FerreV
Klopt, 3 percelen in Diessen gisteren namiddag en vandaag tot vanmiddag nog afgewerkt. En dan met de hele trein weer naar Reusel 😃.
Boemrang
@FerreV ik wil je totaal niet aanvallen of wat dan ook, en denk niet meteen verkeerd....
Het is wederom een zeer mooie foto daar is zeker niets mis mee, maar ik vraag mij wel vaker af hoe het komt als jij een foto plaatst dat er ineens zoveel toppers erbij komen, binnen een half uur als 12 toppers.
Ik zie en denk en de andere leden ook wel dat hier vaker zeer mooie foto's voorbij komen, en dan maar een stuk vier a vijf toppers krijgen....
Ik heb hier wel eens moeite mee, is hier een verklaring voor!!!
Begrijp mij echt niet verkeerd, het is een normale vraag...
JJ
In totaal met 8 afvoercombinatie's waren ze aan het rijden.
jordi 1455
Ik, jordi 1455 en JJ hebben dit object verplaatst van Tractoren Avr Puma (Aardappels rooien) naar Tractoren Avr Puma 3 (Aardappels rooien)
timme936
Wat is er zoal nieuw aan deze rooier?
JJ
@timme936 Morgen wordt de AVR Puma 3 officieel voorgesteld, details volgen dan.
timme936
Hazo, ok bedankt
FerreV
@boemrang Ik verschiet er ook van dat deze zoveel toppers haalt. Is ook wel een nieuwe machine en luchtfoto's zijn altijd wel leuk. Wanneer ik geüpload had stonden er onmiddellijk al 2 toppers bij. Hier is dus geen verklaring voor maar ik denk dat het wel moeilijk is om dit zelf te doen op 1 of andere manier. Kan ik ergens zien wie deze foto getopperd heeft? Dan kan ik je dat tonen of zo. Gr Ferre
fendt308-driver
Toppers staan in je notificatie scherm 😉
Red Bullet
@Boemrang Misschien heeft deze jongen heel veel vrienden en krijgt hij daardoor veel toppers.

Hij is ondertussen de koning van de aardappelrooiers te noemen. Niemand krijgt zoveel toppers op zijn aardappelrooiers als FerreV. Ook al zijn anderen hun foto's van aardappelrooiers even spectaculair te noemen met in veel gevallen 0 toppers.

Met minder woorden nu, ik begrijp ook de reactie van Boemrang.

even mooi of nog mooier en een echte topper waard.
Boemrang
Quote @Red Bullet:
Misschien heeft deze jongen heel veel vrienden en krijgt hij daardoor veel toppers.

Wie zal het zeggen, maar het is en was maar een vraag en ik heb hem zelf ook een topper gegeven...
En natuurlijk komen er zeer vele mooie foto's voorbij hier, ook al ben ik zelf geen persoon om een topper te geven, ze zijn mij bijna allemaal even mooi....
Maar toch, het valt zo nu en dan gewoon op, en ik twijfel er geen moment aan dat hij probeert om mooie foto's te maken, overigs iedereen probeert mooie foto's te plaatsen hier....
deutz dx 470
@Boemrang het is ook niet dat je luchtfotos ZO in overvloed ziet voorbij komen hé en dan icm het materiaal van van den borne kan ik dat wel aannemen 😉
Red Bullet
@deutz dx 470 Dat is zeer juist, de luchtfoto's zijn niet veel voorkomend. Maar andere luchtfoto's halen ook niet echt toppers, dat punt kan al geschrapt worden.

Het materiaal van van den borne is inderdaad state of the art. Maar deze combinatie is al zoveel maal gezien geweest op foto dus dit punt telt maar voor de helft mee.

De AVR Puma 3 zou je dan kunnen zeggen, maar ook dit is helaas maar een aardappelrooier, waar 99% van de mensen geen enkel verschil ziet tussen een andere aardappelrooier. Dus dat kan ook geschrapt worden.
EA_MF
@Red Bullet een luchtfoto, en foto van deze kwaliteit is wel een redelijk unicum volgensmij, meeste foto's die met drones zijn gemaakt zijn wat vervormd (groothoek effect) of zijn verre van scherp.

en persoonlijk vind ik dat in het rijtje foto's die jij laat zien nogal wat overbewerkte foto's zitten, maken de foto eerder lelijk als mooier.
Boemrang
@EA_MF Wat mij ook opvalt bij alle foto's van @FerreV dat bijna alle foto's veel toppers krijgen....
En de bewerkte vind ik persoonlijk minder mooi, je moet en echte standaard foto hebben...
Red Bullet
@EA_MF Dus de foto's van Ferre zijn niet overbewerkt wil je bedoelen ? Daar zakt men broek helemaal tot op men knieën !!!

Het moeten geen standaard foto's zijn heb ik ook nooit beweerd er mag gesleuteld worden aan een foto. Maar het gaat hier niet enkel over deze foto maar over een 152 tal.

Zelfs de man met de meeste topfoto's haalt deze resultaten niet. Niemand in de top 2500 haalt deze resultaten en nog minder met maar 152 foto's.

We zullen het houden op veel vriendjes en een dosis geluk dan maar.

Ronaldclaas heeft 5500 foto's waarvan er maar 44 in de top 2500 staan. Die man zijn foto's zijn iedere keer ook top ... Waar zit hem dan het verschil ?

Ondertussen hult Ferre zich in stilzwijgen en laat de storm rustig overgaan. Hij is van ons allemaal nog de slimste zo blijkt.
EA_MF
Quote @Red Bullet:
Dus de foto's van Ferre zijn niet overbewerkt wil je bedoelen

bewerkt, maar niet overbewerkt ja 😉
FerreV
Foto's met weinig toppers verwijder ik wel eens vandaar dat ik procentueel veel toppers heb.
Red Bullet
Quote:
Foto's met weinig toppers verwijder ik wel eens vandaar dat ik procentueel veel toppers heb.

mike_v
@Red Bullet, als je tien foto's hebt waarvan 4 met een hoger aantal 'toppers' staat er 40% van je foto's in die 'topperlijst'. Verwijder je dan 5 foto's die niet in de lijst staan, is ineens 80% van je foto's een 'topper'. Een heel verschil.

Doet iedereen toch wel eens? 😉
Red Bullet
Jeer1
@Red Bullet Kinderachtige opmerkingen van jou. Ferre maakt gewoon mooie foto's die je niet vaak ziet. De foto's die jij post zijn stuk voor stuk mooi, maar ik vind ze echt niet meer dan dat. Dan vind ik bovenstaande foto van hoger niveau, en aan de toppers te zien vinden meer mensen dat. Ik zou niet weten hoe jezelf toppers toevoegt, en jij blijkbaar ook niet gezien je opmerkingen. Ik vind het dan ook dom dat je dat suggereert. Als je het zo graag wil weten vraag je het zelf aan de moderator van de website of dit mogelijk is;)
Red Bullet
@Jeer1 Ik heb het al eerder gezegd
Quote:
We zullen het houden op veel vriendjes en een dosis geluk dan maar.
Want ik zie dat jij ook een vriend bent, met de 2 foto's op je profiel. Hetzelfde bedrijf waar Ferre ook vaak te vinden is.

Of is Jeer1 een schuilnaam voor Ferre zelf ?

Toeval zeker, dat jullie dezelfde trekker op jullie profiel hebben staan ? De eerste van Ferre en de 2de van Jeer1.

Maar zoals nu meestal het geval is, zal alles uiteraard ontkend worden en zien we allemaal maar spoken. Neen je hebt de foto uiteraard geleend van de site waar hij stond.

Wat je bedoelt met 'en jij blijkbaar ook niet gezien je opmerkingen' weet ik helemaal niet. Waar heb ik het ergens over toevoegen van toppers ?

Zoals ik eerder ook al vermelde, Ferre zelf is de slimste van heel de hoop, hij laat de storm rustig overwaaien. Zichzelf zal hij hier nooit verdedigen, zelden dat hij reageert op zijn eigen foto's. Behalve als het gaat over het gebruikte materiaal waarmee hij de foto gemaakt heeft. Als je dan een reactie plaatst zoals ik hier nu doe, over hoe zoiets kan dan reageren zijn vrienden erg bitter met opmerkingen zoals 'kinderachtige opmerkingen' 'prachtige foto, uniek. uiteindelijk steeds the same old bullshit.

Nergens, maar dan ook nergens spreek ik mij uit over of ik deze foto mooi vind of niet. Maar dit is wel waar jullie het steeds over hebben. Begrijpend lezen is inderdaad moeilijk, zoals @Boemrang het steeds zegt.tractorfan.nl/picture/837291/

tractorfan.nl/picture/751493/
FerreV
Als jij denkt dat ik jeer1 ben moet je dat denken, maar ik weet dat het toch niet is hoor. Ik ken jeer1 zelfs niet maar ik vermoed dat hij uit de buurt van Van Den Borne aardappelen is of zo.
MaxxuM4ever
@Red Bullet ik klikte voor de grap eens op jouw profiel. 0,0 bijdrage in foto's en video's aan tractorfan. leeftijd van -5 en en een onvindbare woonplaats op google. Ik vind de foto's van @FerreV een mooie bijdrage aan tractorfan en van den Borne een mooi bedrijf, ben ik nu ook zijn vriendje?
Red Bullet
@MaxxuM4ever Wat heeft mijn bijdrage van, foto's, video's en mijn verblijfplaats met deze discussie te maken ?

Zoals altijd, worden er dingen bijgehaald die totaal van de pot gerukt zijn.

Voor de duidelijkheid, om toch maar misverstanden te vermijden, dat over van de pot gerukt is bedoeld op de reactie van maxxum4ever.
ford5000
@TurnMeLoose Wellicht dat je hier even in kunt grijpen?
We hebben weer eens een troll, zo te lezen.
Red Bullet
@ford5000 Iemand die hier een discussie wil voeren is een troll ?

Is deze discussie er dan zo over ? Ze kan iedere maal opnieuw gevoerd worden, dat is zeer juist. Maar dit is dan ook doordat er aan stilzwijgen word gedaan en ontwijkend gereageerd word.

En zeggen dat hij foto's verwijderd met weinig toppers, hoeveel logica zit daarachter ?

Zoveel zijn het er niet, dat hij verwijderd. Weet ik maar al te goed. Maar het klopt, het is mijn woord tegen dat van jullie.
ford5000
@Red Bullet Gezien jouw profiel info lijk jij me inderdaad iemand van de open en eerlijke dialoog ja ( maar niet heus )...
Lekker in de anonimiteit reageren.
Wees dan ook een kerel en verschuil je daar niet achter.
radium45
Leuke discussie, ik heb het net even geprobeert op een foto van mijzelf, ik kan mijn eigen foto,s gewoon topperen.
SJB533
Quote @Red Bullet:
Wat heeft mijn bijdrage van, foto's, video's

Jij zit op een ander te vitten, maar zelf laat je niks zien. Wat mij betreft discussieonwaardig...
Red Bullet
@SJB533 iedereen beslist voor zichzelf wat hij wil vrijgeven van zichzelf op het internet. Maar dit is een geheel andere discussie die er dan gevoerd moet worden. Een discussie die helemaal los van deze discussie staat.

Als er mensen voor te vinden zijn, ik wil gerust een topic openen met de vraag 'toppers afschaffen of niet' Meteen veel gezeur minder daarover. afschaffen van de top 2500 en alles wat maar met die toppers te maken heeft.

Dit is een veel eerlijker systeem om dan op de facebookpagina van tractorfan en hier, de meest bekeken foto('s) te plaatsen van de dag, maand, jaar, inplaats van die met de meeste toppers. Want wie hier veel vrienden heeft, die graag toppertjes uitdelen, is het altijd een win situatie.

Mij gaat het helemaal niet om toppers, maar om eerlijkheid. Hiermee bedoel ik helemaal niet dat Ferre een bedrieger is en heb ik ook nooit beweerd, veel vrienden en geluk is helemaal iets anders als hem een bedrieger noemen.
Hurli356
@radium45 Maar dat kan maar 1 keer, dus schiet je nog niets mee op
radium45
@Hurli356 idd, kom ik nu ook achter.
Koe
@Red Bullet zon foto als hierboven is meer dan veel vrienden en een portie geluk. Ontstijgt de gemiddelde foto op tractorfan qua kwaliteit
Jeer1
@Red Bullet Met opmerkingen zoals "We zullen het houden op veel vriendjes en een dosis geluk dan maar" suggereer je wel degelijk dat FerreV misschien op een andere manier aan toppers komt. Als je een beetje realistisch naar deze website kijkt dan zijn zijn foto's stuk voor stuk van een heel hoge kwaliteit. Daarnaast ken ik FerreV niet, en kom ik ook niet uit de buurt van van den Borne. Ik heb er dan ook geen enkel belang bij om wie dan ook te verdedigen. Gezien jouw opmerkingen en foto's die je plaatst ben jij de enige in deze hele discussie die erg bitter reageert.
Johndeeretje
Tis maar waar je je druk om maakt... 😛
erik9831
@Koe & @Jeer1 Of de uitspraken van Red Bullet gepast of ongepast zijn wil ik mij niet over uitspreken. maakt ook niks uit.

De uitspraak die jullie beiden nu doen is eigenlijk ook niet echt gepast. Want iedereen werkt met de middelen die hij heeft om foto's te maken, gsm, digitaal, reflex, gopro of wat ook.... De kwaliteit die agrofotografie levert is mooi te noemen. Dat zal ik niet ontkennen. @Mike_V zal dit ook kunnen bevestigen. Geef hem ook geregeld een topper. maar dat is nu niet belangrijk.

maar met zulke uitspraken, komt het nu over dat jullie andere foto's gewoon de moeite niet vinden om naar te kijken. Dat zal nu ook wel zo niet bedoeld zijn maar er zijn misschien wel mensen die zich hier aan kunnen storen ... Soms ben je beter af om gewoon je mond te houden 😄

Let it be zou John lennon zeggen. Maak je er toch niet druk in. hou het luchtig 😄 maar ook niet te 😃

@Johndeeretje geef ik dus ook gelijk ... Waar maken jullie je toch zo druk in.
mike_v
Quote @erik9831:
kwaliteit ... agrofotografie ... @Mike_V zal dit ... bevestigen. ...

Wij leveren enkel kwaliteit 😃 Hahaha
Boemrang
Quote @Red Bullet:
ik wil gerust een topic openen met de vraag 'toppers afschaffen of niet'

Daar ben ik het volledig mee eens, dat "topper" gedoe heeft nul komma nul waarden.
Iedereen die hier wel een foto's plaats heeft geprobeerd om zijn of haar foto's zo goed mogelijk te maken, punt uit en hier valt niet over de discuseren....
Dus wat @Red Bullet aangeeft klopt helemaal, en ik sta dan hier ook volkomen achter zijn redenatie...
En het ook wat hij al eerder aangaf in een vorige antwoord, begrijpend lezen is voor sommige verdomd en zeer moeilijk....
Voor mij mag het hele topper gebeuren afgeschaft worden, iedereen probeert een mooie foto aan te leveren....
erik9831
@mike_v ik zei toch, hou het luchtig 😄 maar ook niet te 😃 😃 😃
Koe
@Boemrang maar de ene foto is de andere niet. En of iedereen z'n best doet? Zie een hoop zooi van t zelfde. En ja, ik vind sommige foto's niet de moeite waard om naar tr kijken. En echt goede foto's worden altijd beloond hier. al kun je altijd discusieren over t systeem maar t is al veel beter dan t eerst was
JD6930
@FerreV

Zal wel veel bekijks hebben opgeleverd toen. 😃

En irritante geirriteerde automobilisten die het jammer vonden dat het onmogelijk was om zo'n lange stoet voorbij te scheuren zonder een ervaring ''boem = HO'' rijker te zijn! 😃
T.Tanis
Mooie foto met super mooie spullen💪👌👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Avr Puma 3 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!