Foto van een Deutz D7506, bezig met maïs hakselen.. Foto is geplaatst door lindehydrocart30 op 06-10-2014 om 21:49:00, met 8 reacties.

Deutz D7506

lindehydrocart30
Foto van een Deutz D7506, bezig met maïs hakselen.

Reacties

ford5000
Dapper Robert!
lindehydrocart30
@ford5000

moest hem alleen even terugbrengen na reparatie, stukje van 1 km 😛
bob de bouwer
Dit is een hele mooie combinatie voor als het mooi weer is.
ford5000
@lindehydrocart30 Beter zo zonder remmen op de wagen. 😉
R Bouwmeesters
Kan wel als het land redelijk is, heb jaar of 3 met een fortschritt (12t?) achter een 7506 gereden, ook met niet al te veel remmen;-).
Kwestie van anticiperen noem je zoiets dacht ik.
maar was voor 1 dag per jaar, dus dan is nog wel mooi, bij slechte omstandigheden wordt je het gauw zat dat je vanaf de 2e vracht niet meer over de kuil kunt komen of amper van het land kunt komen.
Mooie strakke trekker geworden, voor het mooie eigenlijk nog een paar voorspatbordjes monteren, vind ik altijd erg mooi met deze wielen.
lindehydrocart30
@R Bouwmeesters

ik ben nog opzoek naar originele steuen voor de voorspatborden. ander moet ik er zelf maar een paar maken net als bij jouw deutz 😄
zandvliet-120
@lindehydrocart30 ik dacht dat er nog originele voorspatborden voor een 6 cilinder 2wd bij roeleveld bos lagen achteraan onder een kapschuurtje 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D7506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!