Deze zomer konden we in Estinnes-Au-Val (BE) een mooi dorsteam vinden. Heel wat landbouwers ginder dorsen nog zelf en hebben uiteraard dan ook de nodige afvoerders ter beschikking. Bij landbouwer Fayt

Ebro 8135

MMaarten
Deze zomer konden we in Estinnes-Au-Val (BE) een mooi dorsteam vinden. Heel wat landbouwers ginder dorsen nog zelf en hebben uiteraard dan ook de nodige afvoerders ter beschikking.
Bij landbouwer Fayt was het deze EBRO 8135 die met een tandem kipper op het toneel kwam. Toen de trekker vanuit de verte kwam aangereden gingen we raden welk merk het was, groot was onze verbazing dat het een Ebro was die voor onze neus kwam gereden.

Reacties

ford5000
Echt wel apart, zo'n Spanjaard!
jordi 1455
Spaanse Kubota.
David Bakker
Bestaat het merk nog ?
MMaarten
@David Bakker Geen idee eigenlijk. Ik kende het merk wel, maar zelf had ik nog nooit één in levende lijve gezien.
David Bakker
Voor zover ik weet was het eerst van ford later nog toen zelf standig ,later met steun van Massey ferguson . Ik dacht dat het merk terziele was , blijkt dus niet zo te zijn .
Ritchie
Mét Perkins motor 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ebro 8135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!