Naast de Ebro 8135 met tandem kipper van landbouwer Fayt uit Estinnes-Au-Val was de maaidorser even opmerkelijk te noemen. De landbouwer had naast zijn uniekere trekker ook nog een mooi bewaard geblev

Ebro 8135

MMaarten
Naast de Ebro 8135 met tandem kipper van landbouwer Fayt uit Estinnes-Au-Val was de maaidorser even opmerkelijk te noemen. De landbouwer had naast zijn uniekere trekker ook nog een mooi bewaard gebleven oldie in zijn vloot. Deze Dronningborg D 7500 Hydrostatic deed nog jaarlijks zijn werk.

Reacties

stijn-de-bock
Prachtige geheel, zie je zelden.zeker bij ons.
+1
MMaarten
@stijn-de-bock In Vlaanderen maar nog weinig gezien. Ik heb weet van een loonwerker die vroeger met Ebro's reed maar nadien overschakelde op Ford en New Holland.
Enkele jaren terug ben ik eens naar Graspop geweest in Dessel en toen we naar de festivalweide aan het rijden waren zag ik daar een Ebro verscholen staan op een hof.
+1
florisrobben
Schitterend om te zien

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ebro 8135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!