John Deere 6750 met daarnaast een MF 6475 met Veenhuis silagewagen. Fa. Waaijenberg&Zn Barneveld. Aan het hakselen bij de Goudsberg in Lunteren.

John Deere 6750

Koe
John Deere 6750 met daarnaast een MF 6475 met Veenhuis silagewagen. Fa. Waaijenberg&Zn Barneveld. Aan het hakselen bij de Goudsberg in Lunteren.

Reacties

Fendt940
Vandaag? Heb ook foto's gemaakt van deze toevallig.
Koe
@Fendt940 nee vrijdag. Waar ben je geweest dan? Al veel gezien? Wel dapper zo met een 8-rijer
Fendt940
@Koe

Ah oké, wel een mooie foto! En inderdaad, 8 rijen is misschien wat hoog gegrepen voor de hakselaar..

Ik heb dit jaar eigenlijk weinig tijd, twee weken terug een dagje naar Emsland geweest en morgen een dagje België. Toevallig vandaag naar mijn vriendin geweest waar ze studeert, dus de heenweg mooi binnendoor om wat hakselaars te zien. Dit was aan de breihutterweg in Kootwijkerbroek.
Fendt940
Je hebt trouwens nette foto's! Veel daar in die hoek?
Koe
@Fendt940 dankje! Ja woon nu in Lunteren, werk in Barneveld maar hier staat wel erg veel mais in de buurt. Wel erg veel kleine stukjes dus erg groot materiaal kom je niet tegen maar dat is ook wel weer leuk 😉 liep hier wel mooi met een 8-rijer maar je ziet ook genoeg grote jaguars met een 6-rijer.
Fendt940
@Koe

Is een mooie hoek inderdaad! Eigenlijk maar weinig groot materiaal gezien daar inderdaad, maar moet je ook niet willen op die veldjes..
How how tis wel een hele mooie regio haha vorige draaide me oom,ook gewoon met een 6850 met 8 rijer maar het valt hier idd wel mee

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6750 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!