Foto van een Case International 533, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Dairy-Special op 23-10-2014 om 21:01:00, met 12 reacties.

Case International 533

Dairy-Special
Foto van een Case International 533, bezig met poseren.

Reacties

claasfan
Mooi ding
SJB533
@Dairy-Special
Is dat de accu, rechtsonder het platform?
wolseley
Netjes!
Dairy-Special
@SJB533 Nee, deze types met een oplopend dashbord hebben een dubbele dieseltank van kunststof. Accu zit gewoon achter de grille.
SJB533
@Dairy-Special
Ah, weer wat geleerd. Waren er alleen in deze uitvoering? Waren ze origeel als platformtrekker, of was dit juist een met S3?
Dairy-Special
@SJB533 Je kon ze toen met S3 cabine krijgen en in deze uitvoering. Dit is een originele cabrio.
SJB533
@Dairy-Special
En alleen als Case Inter?
dirkie ten hove
Dit zijn in mijn mening niet de fijnste trekkers vergeleken met onze inter 733 want tussen die en deze zitten denk wel een paar jaar
SJB533
@dirkie ten hove
Waarom niet, Dirk?
dirkie ten hove
@SJB533 Mijn buurman heeft er 1 en die is bijna compleet anders behalve de bak en de hef maar de remmen zitten hogen en het gas zit niet op een fijne plek maar kan natuurlijk ook gewing zijn

Dit vind ik google.nl/search/… dan dit google.nl/search/…
a3vandiejen
@Dairy-Special hele mooie nette trekker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 533 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!