Foto van een Turner Yeoman of England, bezig met poseren. Deze trekker werd in 1949 gebouwd en was voor die tijd rijkelijk uitgerust met een 40 PK V4 dieselmotor, elektrische starter en dubbele remped

Turner Yeoman of England

Laurens_DX
Foto van een Turner Yeoman of England, bezig met poseren. Deze trekker werd in 1949 gebouwd en was voor die tijd rijkelijk uitgerust met een 40 PK V4 dieselmotor, elektrische starter en dubbele rempedalen. Opties waren verlichting, aftakas en een hefinrichting. Vanwege de vele problemen die de machines hadden en de concurrentie is het bedrijf gestopt in 1957.

Reacties

Laurens_DX
Graag verplaatsen naar Turner. Type: Yeoman of England
oldtimergek
Ik, Laurens_DX en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Onbekend (Poseren) naar Tractoren Turner Yeoman of England (Poseren)
RPCounty
@Laurens_DX inderdaad zeer zeldzaam. Ook zeldzaam slecht....maar op t moment ook zeer gezocht in engeland. Prachtfoto!
roy jd3130
Prachtige trekker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Turner Yeoman of England ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!