Foto van een New Holland T3.55F, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door johan newholland op 04-11-2014 om 15:57:23, met 11 reacties.

New Holland T 3.55F

johan newholland
Foto van een New Holland T3.55F, bezig met poseren.

Reacties

fiatjuh
Mooi compact trekkertje!
guy
@fiatjuh

Is met een 3 cilinder motor zoals uit uw 45-66 😄
fiatjuh
@guy O ja worden die nog steeds gemaakt?
guy
@fiatjuh

Jaja met turbo en intercooler erop 😄
fiatjuh
@guy Idd heb het nagekeken iets groter blok van de 60-90 2930 cc onze 45-66 en ook de 55-66 is 2710 cc
guy
@fiatjuh

Inderdaad, tis een 2.9 l 😄
fiatjuh
@guy Maar denk het blok op zich wel hetzelfde is,mischien andere bussen? Wel mooi zelfde blok zat al in de oude Fiats 450,bijna 50 jaar geleden!
guy
@fiatjuh

Ja veranderingen zijn er altijd 😄 Maar als je hem ziet zou je op het eerste zicht zeggen dat het dezelfde is, oliefilter op dezelfde plaats, oliedrukcontact ook, en al zo een dingen 😄
fiatjuh
@guy Heb zo`n New Holland als hierboven nog niet in het echt gezien,weet het dus niet. Maar denk dat het een heel fijn trekkertje is,net allemaal wat zwaarder dan een Landini Mistral en z`n zusje van NH
guy
@fiatjuh

Ja deze is een pak zwaarder gebouwd, staat een veel sterkere hef op ook 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 3.55F ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!