Foto van een Deutz D6206, bezig met poseren. Klaar om origineel op te knappen!. Foto is geplaatst door MulderDeutz1 op 06-11-2014 om 20:09:19, met 14 reacties.

Deutz D6206

MulderDeutz1
Foto van een Deutz D6206, bezig met poseren. Klaar om origineel op te knappen!

Reacties

zandvliet-120
Leuk zo'n 4wd
bob de bouwer
@MulderDeutz1 Daar kun je wel een hele mooie Deutz van maken. Succes.
sjonnies
[@MulderDeutz1 heb jij um gekocht stond al een tijde op marktplaats had er wel belang bij maar hier staat nog een 6507 a die nog een likje nodig heeft. hoe is de vooras ?
Jarno1h
Dat is mooi spul!
MulderDeutz1
@sjonnies Staat nu bij de smid, komen nieuwe kruisjes in, waren er een paar van uit. Wordt technisch nu helemaal in orde gemaakt.
@MulderDeutz1 zag deze een week of wat terug nog staan bij kuperus. Moeilijk onderdelen voor te krijgen? Leuk project is weer net wat anders dan onze 6206
MulderDeutz1
@Deutz 8006spezial Ja staat al heel lang bij kuperus. Onderdelen zijn inderdaad schaars. Deze zomer moet ie klaar zijn en dan gaan we hem eerst een jaar gebruiken. Volgend jaar opknappen en spuiten.
@MulderDeutz1 veel succes met dit monster, zullen jullie vast een hoop lol van hebben als deze het weer doet.
MulderDeutz1
@Deutz 8006spezial Komt vast goed!
Oldtimerman
Mooie trekker,hij moet dit jaar eigenlijk wel even rijdend naar Nordhorn!
MulderDeutz1
@Oldtimerman Dit jaar nog niet, willen hem eigenlijk spuiten voordat we naar nordhorn gaan. Volgend jaar zeker!
Oldtimerman
Dit jaar is thema Deutz, dus zou hij dit jaar mee moeten natuurlijk 😉 Ik heb begrepen van de hoofdsponsor dat dit best haalbaar is
keez
Die van ons kan wel mee haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6206 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!