Foto van een Massey Ferguson 7278 Cerea, druk bezig met Maaidorsen.Machine dien we bijhebben, deze zomer eerste seizoen mee gedraaid.

Massey Ferguson 7278 Cerea

hendrikopstaele
Foto van een Massey Ferguson 7278 Cerea, druk bezig met Maaidorsen.

Machine dien we bijhebben, deze zomer eerste seizoen mee gedraaid.

Reacties

Bijzondere machine om te zien. Volgens mij zijn er niet veel van. Hoe bevalt hij?
hendrikopstaele
Er rijden er wel wat in england, paar in nederland, maar hier in belgie weet ik buiten de onze geen rijden. Deze komt uit duitsland, meer bepaald uit Leipzig. Vooral in oost europa rijden deze machines.
Hij stond bij een handelaar hier en de buurt, het was wel een gok, maar het was een goede gok. We zij zeer tevreden. We hebben ook een mf 34, die beviel ook al zeer goed, daarom ook de keuze voor een massey ferguson.
Tim-MF3080
@hendrikopstaele Knappe machine hopelijk in de toekomst meer en meer mf pikdorsers in Belgie en NL
Mooie capaciteitsmachine zo'n 8 schudder! Ook een powerflow maaibord? 7.6 breed?
hendrikopstaele
@MaartenMandemaker
Is een 22 feet, 6,7meter, powerflow. Is breed genoeg omdat het stro anders te dik in het zwad ligt en moeilijk droogt. Uiteraard is het fijn, hoe breder hoe leuker, maar ivm het stro is dit breed genoeg...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7278 Cerea ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!