Foto van een Volvo ECR 88, bezig met poseren.Deze midigraver staat in Rotterdam-Botlek.. Foto is geplaatst door Jan F op 13-11-2014 om 02:01:37, met 8 reacties.

Volvo ECR 88

Jan F
Foto van een Volvo ECR 88, bezig met poseren.
Deze midigraver staat in Rotterdam-Botlek.

Reacties

pekkerietfan
@Jan F Mooie foto's hoor, maar misschien kan je deze foto's beter op een forum zetten waar ze horen, bijvoorbeeld op bouwmachineforum.nl/forum/ Tractorfan is meer voor landbouwgerelateerde zaken.
Jan F
@pekkerietfan Ik ben ook lid van Bouwmachineforum , maar heb moeite met foto's verkleinen ik heb er ook geen programma voor , maar ik zal het landbouwgerelateerd houden voortaan met alleen trekkers.
pekkerietfan
@Jan F Ik heb ook moeite met foto's verkleinen op BMF, maar ik stel nu mijn camera zo in dat de foto's qua pixels niet te groot worden en dat helpt wel.
Jan F
@pekkerietfan Bedankt voor de tip , staat wel veel op van Pekkeriet op Bouwmachineforum , vast jou plaatjes.
pekkerietfan
@Jan F haha voor een deel wel ja. Een ander deel is van een kraanmachinist daar.
papahenkie
Van mij dus , maar een makkelijk programma om te verkleinen is ,, light image resizer ,, makkelijker kan haast niet
egesink
Als jullie nog even geduld hebben gaat dat automatisch wanneer de nieuwe lay-out online is..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo ECR 88 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!