Foto van een Deutz-Fahr Agrofarm 85.Eima International Bologna Italia, 12-16 November 2014. Foto is geplaatst door collin ihfan op 16-11-2014 om 12:13:15, met 8 reacties.

Deutz-Fahr Agrofarm 95C

collin ihfan
Foto van een Deutz-Fahr Agrofarm 85.Eima International Bologna Italia, 12-16 November 2014

Reacties

Deutz-5006
@collin ihfan die spatboordjes lijken nog wel gewoon op de same's van 40 jaar oud 😛
AVA
In de topklasse een hoop geld pompen in een stylingsbureau en in dat dit neer durven zetten op de eima.... Spuuglelijk ding! Stond nog een stelling met same motorkappen zeker in trevligio
RobDeutz104
Dit is natuurlijk gewoon voor oenkieboenkiestan!
AVA
Hahaha ja maar toch! Hadden ze toch ook gewoon zon farm/Lux kappie op kunnen maken
Loeideutz
@AVA In oenkieboekestan kunnen ze de cabine niet betalen, is die niet nodig voor bescherming en vanwege veiligheid wordt die niet gevraagd, want dat kennen ze daar niet.
jordi 1455
Ik, jordi 1455 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Deutz-Fahr Agrofarm 85 naar Tractoren Deutz-Fahr Agrofarm 95C
AVA
Ik heb het toch ook alleen over de motorkap.......

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrofarm 95C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!