Foto van een Vredo Doorzaaimachine, bezig met zaaien.met frank van hove uit erps kwerps. Foto is geplaatst door jdeutz6190 op 19-11-2014 om 17:21:44, met 6 reacties.

Vredo Doorzaaimachine

102 foto's van @jdeutz6190

jdeutz6190
Foto van een Vredo Doorzaaimachine, bezig met zaaien.
met frank van hove uit erps kwerps

Reacties

erik9831
Snap iets niet ... Deze trekker samen met de vrede combinatie is van Frank van Hove, een tuinaannemer ?

Wat doet hij dan verder nog om zo een rode nummerplaat te kunnen krijgen, of is hij in de eerste plaats landbouwer en doet hij tuinaanleg bij ?
eicher4048driver
@erik9831 dat vraag ik me ook af.
Is idd een goede vraag!
jdeutz6190
Wij hebben ook nog een beetje landbouw
erik9831
@jdeutz6190 Is geen verwijt hoor. Ik heb een agrokid, maar krijg hem met de zaak niet ingeschreven onder een rode nummerplaat. Daarom de vraag ... Je weet nooit of er iemand eventueel een achterpoortje gevonden had om hem toch met rode plaat te kunnen inschrijven.

Heb er eerlijk gezegd ook al aan gedacht om mij als landbouwbedrijf bij te schrijven in de zaak. Maar zou dan wel aan voorwaarden moeten voldoen, die ik niet kan voldoen. 😄
jdeutz6190
Verder weet ik ook niet hoe het in elkaar zit

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vredo Doorzaaimachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!