Foto van een John Deere 1640, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door aldertjd op 20-11-2014 om 09:20:15, met 16 reacties.

John Deere 1640

aldertjd
Foto van een John Deere 1640, druk bezig met Poseren.

Reacties

maaarte
Mooi waar is dit?
aldertjd
Dem akkrum
renault gek
Mooi
koen-hanomag
@aldertjd prachtig!! staat hij tekoop?
jdfan
Mooi ding!
aldertjd
Nee is niet te koop...
aldertjd
Is idd erg mooi ding! Is van binnen ook nog als nieuw
aldertjd
@koen-hanomag is jammer genoeg niet te koop. Is eigenlijk een beetje het shouw model
koen-hanomag
@aldertjd ja inderdaad zonde dat hij dan zo maar stil staat!
aldertjd
@koen-hanomag klopt heeft 8300 uuren en is nog in orginaile lak, er zijn wel paar onderdeelen voor onderhoud bijgespoten zoals de zijroosters en de de cabine was bovenaan roestig. Voorderest is die nog als nieuw!
koen-hanomag
@aldertjd oke, maar voor de rest ziet hij er super uit!! denk ik veel binnen gestaan, kijk bijv naar die fiat 680h waar foto's van op mijn profiel staan, 6000/7000 uur ofzo, en ziet er ook nog super uit, alleen een paar roestplekjes, maar die worden op het moment als het goed is bijgewerkt bij de dealer
aldertjd
@koen-hanomag die fiat is idd ook erg strak ding???? die 1640 heeft mijn oom (eigenaar van de trekker) vroeger ooit nieuw verkocht aan een boer die deze een jaar geleden inruilde voor een nieuwe trekker. Mijn oom heeft de trekker toen gelijk gekocht omdat deze nog zo netjes is.
koen-hanomag
@aldertjd dankje voor de +1!!!
oke zie zo geen foto op je profiel, maarja dat is wel vaker dat mensen iets ouds terugkopen! en gelijk hebben ze, vaak zeggen ze nu had ik die maar niet weggedaan ofzo
hobbyboer
Quote @aldertjd:
is jammer genoeg niet te koop. Is eigenlijk een beetje het shouw model

Dat is toch DE manier om hem voor een dikke prijs te verkopen?
aldertjd
@hobbyboer zeker maar als je hem niet kwijt wilt doe je em niet weg

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!