Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 nieuwe aanwinsten lanbouwminiaturenbeurs.. Foto is geplaatst door oldtimergek op 23-11-2014 om 22:59:48, met 13 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 nieuwe aanwinsten lanbouwminiaturenbeurs

oldtimergek
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 nieuwe aanwinsten lanbouwminiaturenbeurs.

Reacties

ford5000
Mooie aanwinsten weer Harrie!
JD3010
Dat zijn mooie miniaturen.
bob de bouwer
Ziet er heel mooi uit. Door omstandigheden ben ik er niet heen geweest, het is altijd wel leuk om daar alles even te bekijken.
oldtimergek
@ford5000 Toch weer 4 fords erbij. Ook de 5000 1:16 van UH gekocht, die net uit is. Maar de Versatile 935 valt volgens mij ook een beetje onder de Ford. De E27 N in 1:16 is ook een heel mooi gedetailleerd exemplaar. De aardappel rooier van Grimme zocht ik al langer naar, dus nu toch gevonden.
ford5000
@oldtimergek Ik heb er al een hele poos over zitten dubben of ik die 1:16 5000 nu wel of niet moet kopen, maar hij valt me toch wel wat tegen.
Teveel niet kloppende zaken waardoor ik toch heb besloten om van aankoop af te zien.
JD6930
@ford5000

Bij zo'n dure dingen is eerst heel goed erover nadenken vaak het beste. Had ik ook met de John Deere 6210R van Wiking. Wou hem eerst graag hebben, maar toen Wiking de gedetailleerde koplampen voor verfvlekken verving al voor het op de markt kwam heb ik besloten hem niet te kopen. Te duur voor een model met verfvlekken als koplampen en dat terwijl het prototype wel gedetailleerde koplampen had!

Hoopte dat Wiking de klachten van vooral de Duitse klanten(op forums) serieus zou nemen en terug naar gedetailleerde koplampen zou gaan... ook omdat het model op de doos het prototype is, je dus belazerd wordt als je nog geen foto's van het model van kopers hebt gezien. Toen de 6125R op dezelfde manier op de markt kwam... proto -> gedetailleerde koplampen, productie model -> verfvlekken begon ik de hoop te verliezen.

Uiteindelijk dit jaar op ATH voor € 45 inplaats van de € 59,95 die tie online/in de winkel en als je pech hebt bij de dealer ook kost gekocht. Dat vond ik hem nog wel waard. Maar € 59,95 is veel te veel!
julian2003
de beste trekker staat er niet bij
robbert7130
Mooi spul......
a3vandiejen
@oldtimergek Een mooie same voor de aardappel rooier?
caseboy
Welk merk is de steyr?
oldtimergek
@a3vandiejen de samé is het jubileum model van de LCN van 2014.
oldtimergek
@caseboy De steyer cvt 6170 is het beurs model van 2014 van de LCN en is v/h merk Siku.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 nieuwe aanwinsten lanbouwminiaturenbeurs ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!