Al twee weken kunnen jullie al smullen van de oude hakselaars en maïsdorsers die we anno 2014 gezien hebben in de Vlaamse en Waalse velden. Nog één weekje gaan we door en daar zijn dan ook nog enke

New Holland Clayson 1545

+1
MMaarten
Al twee weken kunnen jullie al smullen van de oude hakselaars en maïsdorsers die we anno 2014 gezien hebben in de Vlaamse en Waalse velden. Nog één weekje gaan we door en daar zijn dan ook nog enkele unieke stukken te zien. Deze maïsdorser is ook een uniek stukje, een stukje industrieel landbouwkundig erfgoed volgens iemand ons ooit eens zei.
Deze New Holland Clayson 1545 werkte afgelopen seizoen met een 4-rijige kolvenplukker in de korrelmaïs. De machine is er één uit de vloot van landbouwer Vancompernolle uit Aartrijke (B) die we dit jaar al konden zien met zijn New Holland L'Atriculée hakselaar.
Wie meer wil zien kan steeds terecht op deoudedoos.be/

Reacties

piel123
Zit hier een aangedreven achteras aan??
Tandtje
Klopt idd een aangedreven achteras, de landbouwer heeft deze zelf ondergeplaatst.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Clayson 1545 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!