De tijd dat de New Holland hakselaars rood waren, ligt al tientallen jaren achter ons. Her en der vind je soms nog ééntje als dan niet in goede staat. Dit jaar was het ons geluksjaar, want bij landb

New Holland 1895

MMaarten
De tijd dat de New Holland hakselaars rood waren, ligt al tientallen jaren achter ons. Her en der vind je soms nog ééntje als dan niet in goede staat. Dit jaar was het ons geluksjaar, want bij landbouwer Schollier uit Drongen (B) werd zijn New Holland hakselaar nog eens in werking gesteld.
Deze machine, die voluit New Holland FX 1895 heet, is al 20 jaar ten huize Schollier en werkte vroeger zowel in gras als maïs. Sedert enkele jaren is het alleen nog in het gras dat hij zich mag uitleven.
Dit was nummer 21 in de najaar's special van deoudedoos.be/ wens je de voorgaande nummers te zien, u kan altijd terecht op voorgaand adres!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 1895 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!