Nog maar twee keer zag ik een New Holland FX 1895 in mijn toch wel nog jonge leven. Eentje die vroeger in de streek liep en deze van Schollier uit Drongen (B). Deze hakselaar is al 20 jaar in het bezi

New Holland 1895

MMaarten
Nog maar twee keer zag ik een New Holland FX 1895 in mijn toch wel nog jonge leven. Eentje die vroeger in de streek liep en deze van Schollier uit Drongen (B). Deze hakselaar is al 20 jaar in het bezit van de familie en wordt bijna elk jaar gebruikt.
Normaal gezien reden er Ford's trekkers met Dewa silagewagens mee maar voor de gelegenheid werden de John Deere trekkers met Dezeure silagewagens van Verhoeven ingezet, ook niet mis.
Voor meer info verwijs ik u graag door naar deoudedoos.be/

Reacties

jeet
In de hoek van de cabine tegen de deur van een 1895 heb ik heel wat uurtjes door gebracht

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 1895 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!