Toch wel één van mijn mooiste team dit jaar. Met wat geluk vond ik dit jaar de hakselploeg van Leeuwerck uit Dikkebus (B). Ik kwam er net op tijd aan want de twee laatste werkgangen gingen de haksel

Landini 14500

+1
MMaarten
Toch wel één van mijn mooiste team dit jaar. Met wat geluk vond ik dit jaar de hakselploeg van Leeuwerck uit Dikkebus (B). Ik kwam er net op tijd aan want de twee laatste werkgangen gingen de hakselaar in. De hakselaar op zich was al zeer speciaal en kreeg natuurlijk alle aandacht, maar wat we niet over het hoofd mochten zien, was de afvoercombinatie. Bij Leeuwerck word geen ultra modern spul gebruikt en zo hebben wij het liefst. De Landini 14500 met Dewa silagewagen die hier gebruikt werd, was nog in zeer nette staat. Met deze vangst was ik zo fier als een gieter en kon mijn dag en zelfs mijn najaar niet meer stuk!
Wie meer van deze combinatie wil zien kan steeds terecht op deoudedoos.be/

Reacties

boegie
Machtige trekker!
Ziet er inderdaad nog heel strak uit!
a3vandiejen
@MMaarten prachtige landini, en actie foto
+1
wilbertkw
@MMaarten zo zie je ze tegenwoordig haast niet meer.
Foto had inderdaad wel 10 jaar geleden genomen kunnen zijn
+1
MMaarten
@wilbertkw Klopt, gelukkig zijn er sommige die nog hun materiaal houden om de liefhebbers ervan te laten genieten 😃 .
Vroeger reed men ook met een Hesston 7730 maar dan een gewone natuurlijk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 14500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!