Je ziet ze niet veel meer, maar vroeger werden ze verkocht als zoete broodjes, in sommige streken althans. In West-Vlaanderen waren er wel meerdere bedrijven met een Ursus op het erf. Bij Vanneste uit

Ursus 1224

1.030 foto's van @MMaarten

MMaarten
Je ziet ze niet veel meer, maar vroeger werden ze verkocht als zoete broodjes, in sommige streken althans. In West-Vlaanderen waren er wel meerdere bedrijven met een Ursus op het erf. Bij Vanneste uit Deerlijk (B) doet een Ursus 1224 nog steeds heel wat werk, hij rijd zo ook mee in de hakseploeg met een enkel as silagewagen die van oud-loonbedrijf Demarez uit Dentergem komt.
Wie meer wil zien van dit team, Vanneste zijn vorig team (een Field Queen 7655 die langs achteren lost) en de oude foto's van oud-loonbedrijf Demarez uit Dentergem (B)?
Slechts één adres: deoudedoos.be/

Reacties

koen-hanomag
Prachtig!!!
In polen volgens mij nog in zo'n type gezeten wat een cabines. Monster trekkers

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ursus 1224 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!