30 oude oogstmachines, 30 dagen vol nostalgie, 30 dagen herinneringen ophalen. Dat was het de afgelopen 30 dagen dagelijkse kost op de oude doos. Maar aan alle mooie liedjes komt een eind, want met de

Claas Dominator 96

MMaarten
30 oude oogstmachines, 30 dagen vol nostalgie, 30 dagen herinneringen ophalen. Dat was het de afgelopen 30 dagen dagelijkse kost op de oude doos.
Maar aan alle mooie liedjes komt een eind, want met deze Claas Dominator 96 van loonwerker Vanneste Lionel uit Wevelgem (B) komt een eind aan onze toch wel succesvolle najaar's special.
Dit jaar zagen we dus 30 stuks passeren, de één al unieker of de ander, en 2014 werd daarmee meteen het beste jaar qua oud oogstmateriaal, want ook deze zomer zagen we meer dan 25 maaidorsers.
We danken u daarom ook voor het massaal kijken en de goede respons!
Vanaf komende zondag is er terug een 'gewone' update op deoudedoos.be/ en dan kan je terug vervlogen tijden herleven want de oude foto en film reeksen staan alweer te popelen om online te mogen.
Kijk ook zeker eens tijdens de feestperiode, want er staan enkele unieke films en foto's op til!

Reacties

XC 70
Dank u voor de mooie reeks

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Dominator 96 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!