K 430: Is die cabine toch geen beetje verandert?. Foto is geplaatst door Malf op 09-12-2007 om 03:01:32, met 51 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron K 430

Malf
K 430: Is die cabine toch geen beetje verandert?

Reacties

Malf
Ik stel voor om de foto te verplaatsen van Foto Deutz-Fahr Agrotron K naar Deutz-Fahr Agrotron K 430
jantje
Volgens mij is die nog steeds even lelijk.
frits405
Ik moet je helemaal gelijk geven jantje
AVA
Je moeder jantje
stefanfendt
Niks verbeterd
massey-ferguson
Ik denk dat die wel verbetert is maar als ie er mooier op geworden is iets anders
weurding
Zeg ava, ken jij jantje's moeder dan? ben ook een deutz-fan maar het moet niet te persoonlijk worden
AVA
Ja!! 😃
weurding
Haha, dan is het goed
jantje
AVA!!! hou lekker je kankerkop vuil tiefus jong. ga lekker over je eigen moeder ouwehoeren, jaloers tering jong.!!
boer
Zo gaatie?
jantje
Met mij gaat het best maar ik denk dat het met AVA minder gaat. ik denk dat die een beetje jaloers is en dat die het niet kan hebben ik z'n dat z'n favoriete merk heb beledigd. hij mag best wat over mij zeggen maar als er iemand over iemand uit m'n familie begint wordt ik een beetje boos. dus vandaar.
boer
Keey dan
AVA
Dus
Deutz-Power
Ja Jantje... Ik meot AvA toch een beetje gelijk geven...! Niet omdat eht een maat van mij is, maar je zit eht merk waar je zo graag op rijdt helemaal af te kraken hier! Je zegt het neit 1x maar wel 100x... 1x is zat, iedereen weet je mening nu wel hoor! Dus doe nu ff wat rustiger aan oke...!? 😃
jantje
Haha en nu durft die zekr niks meer te zeggen omdat die weet dat die fout bezig was. heel triest hoor. En DP ik geef mijn mening. en ik vind deutz een goed merk mits alles het gewoon goed functioneerd en niet kapot gaat want dat gaan die nieuwe type deutzen nogal veel. Over de prestatie's zul je mij niet horen klagen van een deutz maar meer over de kwaliteit, want die is vaak ver te zoeken. Ik mag dan wel deutz fahr rijden maar dat zegt nog niet dat het mijn favoriete merk is. ik rij veel liever op een Nh of een JD maar wie ben ik te zeggen dat die NH moet gaan rijden. dat is mijn mening en die mag ik geven. en jullie zitten zelf ook regelmatig te klagen over diverse andere merken. dus ga mij nu niet vertellen dat ik niet mag klagen over deutz.
kemerink
Dan kan ik u mededelen dat df een heel stukkie meer kwaliteit heeft van huis uit al, dan nh
jantje
Dat vind ik nog wel meevallen. NH heeft welleens last van een storing maar als er iets bij DF is zijn het gelijk grootse problemen. bij de K110 op m'n werk kon er na 1500 een nieuwe vooras onder. het bleek een fabrieks fout te zijn. de airco is ook al kapot geweest van de K. afgelopen zomer hebben we een demo ttv gehad met 200 uur op de teller. de deur kreeg je niet op een normale manier dicht. pas na ongeveer 15 pogingen zat die goed dicht. met het achterraam open. en de stoel was ook maar voor 50% af want die bleef gewoon pompen als de hendel los liet. bij mijn trekker is er nog bijna niks geweest. een enkele electrische storing en probleem in de powershift waardoor ik niet kon powershiften maar dat was binnen een uur verholpen.
sorrie dat ik het zeg maar ik heb toch liever een NH. daar blijft het meestal bij een storing.
jordyttv1145
Bla bla bla bla bla..........................................
hier ben ik het toch ook wel even met deutz-power eens....
het kan inderdaad wel wat minder af en toe 😉

en om nou familie leden erbij te halen is ook wel overdreven denk ava !!!!!!
RobDeutz104
Ben het ook wel eens, ik geef toe toe deutz mankeert ook wel eens wat, maar dat doet elk merk, en wie zegt van niet , die liegt, en wete over nh ook zat te vertellen, en over andere merken ook, doe ik toch ook niet, dat doe ik wel tegen onze dealer
jantje
Natuurlijk weet ik dat ieder merk welleens wat heeft. maar sommige mensen zijn gelijk op hun pik getrapt als ik mijn mening geef. bijvoorbeeld bij deze foto. ik zeg dat ik de K serie nog steeds niet mooi vind en AVA is gelijk op z'n pik getrapt. dan krijg ik alleen maar meer zin om AVA uit te dagen omdat die altijd zo lekker hapt.
weurding
Nou jantje, moet je de tm 120 serie van nh niet hebben, die hebben abc bakken met goedkope synchroringen en die storingen zijn groots, binnen de 1000 uur 2 keer doormidden of in 3 stukken wordt je ook niet blij van, wat jij opnoemt van stoel en vooras heeft df niets mee te doen, zijn toeleveranciers die dat oplossen moeten.
vindt deutz een mooie trekker, rijdt zelf claas arès zonder problemen, hebben alleeen een grote dorst, de onlangs aangeschafte dx 4.57 draaite meer uren op dezelfde liters, en heeft dezelfde pk's
en als ie koud is loopt hij gelijk soepel in de transmissie, die nieuwe trekkers met die oliegestuurde bakkken staan eerst een half uur op de "handrem" als de olie dik is en dat kost vermogen = diesel
AVA
Jantje, dom lelijk smerig tiefus lijertje ik maak een geintje over jou of je moeder(allebeilelijk)....en gelijk ben je helemaal parra aan t doen.....zoals altijd....zegt ie dat ik opgefokt wordt....jij loopt de hele dag te zeiken sukkel en wat wou je nou doen ? en je kan echt wel zien dat je totaal geen verstand van zaken hebt....new holland nooit stuk hahahaha maar dat deert me verder niet die nh...... jij moet gewoon is je verstand gebruiken maar waarschijnelijk heb je dat niet en zit je over 40 jaar nog op een dumper loser!
jordyttv1145
En jij kan over 40 jaar alleen nog maar godveren en vloeken zeker.......?
moet dit nou allemaal op tractor-fan....?
kanarie
!! * Ik wil me nergens meer bemoeien * !!
Internet is een leuk medium voor sites als TF, maar kom op zeg, beetje 'normaal' reageren op foto's, is dat nou zo moeilijk?
FENDTfarmer
Ach deutz... hek veul liever dan een nh. en dat die stoel door blijft pompen heeft elke grammar geloof ik. dan moet je zelf ff gaan staan en weer zitten dan is dr niets aan de hand. maar als je daar te lui voor bent kun je wel mooi de trekker op de sodeflikker geven. beetje zwak jantje.
en je praat over de vooras. jah fabrieksfoutje kan. hebben wij vroeger ook wel is met een trekker gehad. maar liever 1 fabrieksfoutje op de 100 deutzen dan elke nh die een fabrieksfout is
jantje
@ fendt farmer: dat weet ik ook wel dat je een keer op en neer moet gaan bij zo'n grammer stoel. en AVA, met iemand familie leden spotten vind ik geen grap. en hoe kun je me eigenlijk lelijk vinden als je me nog nooit in levende lijve hebt ontmoet? en toevallig rij ik nog geen 1/4 van het jaar met een kipper us wat zit je nou allemaal dom te lullen joh. maargoed ik ga m'n tijd niet verspillen aan een jaloers hapsnurkertje. dus de ajuh.
weurding
Hohoho, je zult bijna vergeten dat we binnenkort kerst hebben
FENDTfarmer
Ooh ik ben totaal niet jaloers op jou dat jij op een tm rijd hoor.
weurding
Ik zie ook nooit veel vrolijke tm rijders
FENDTfarmer
Ik wel is . maar ik vraag me af of ze dan wel 100 zijn
jantje
Wie zegt dat ik op een TM rijdt? en ik ken er trouwens genoeg. meer die er tevreden over zijn als ontevreden. maargoed het is allemaal wat.
weurding
Niemand geeft graag toe dat hij een foute keus gemaakt heeft, maar die tm 120? de 60 serie was veel beter
FENDTfarmer
Of de 70a serie
grondverzetter
Dit is toch serieus lelijk
jantje
Een 6 cilinder K vind ik dan weer wel mooi met die langere neus. en als er fatsoenlijke banden onder zitten wordt het er ook al een stuk beter op.
AVA
Waarom zou ik jaloers zijn op jou jantje??? vertel is????
jantje
Dat je zelf alleen maar met ouwe troep rijdt. en ik met een verse trekker. want ik heb ongeveer nog nooit een positief woordt van jou tegen mij gelezen. en omdat jij altijd zit helemaal geil bent op grote deutzen. maargoed ik ga hier geen aandacht meer aan besteden want ik heb wel wat beters te doen.
AVA
Hahahahaha ik rijd op nieuwere deutzies als jou pino 😃 😃 😃 😃 ttv 1160 van net jaartje !!!!!!!!!!!!! thuis hebben we oudere ja maar we zijn er erg blij mee, wat aardig dat je je zo een zorgen maakt , galbak, je bent gek man!!!!!!!!!!
Deutz-Power
AvA, fakaaah!!!! Hou je bek eens oke!!! Jantje jij ook 😃
AVA
Enn jij dan DP met je grote smoel 😃
jantje
Haha het zal wel meevallen pik. leuk voor je dat je ook eens een keertje op zo'n scheit ttv mag rijden. gefeliciteerd. je hebt dan eindelijk op de aller slechtste trekker allertijde gereden. jij hapt altijd zo lekker dus daarom krijg je van die domme antwoorden voor geschoteld. 😄 kijk eerst eens naar jezelf voordat je andere mensen gaat uitschelden. je lijkt wel een kindje van 12 jaar met al dat stoere gebrul en gescheldt.
AVA
Whahahaha ga weg man paddo 😃 😃 knuppel
Deutz-fahrpwrr
Ouwe rommel waarom die 135 mk3 van hun is tog mooie trekker dat vin ik domme opmerking jantje
AVA
Schijt met ij paddo!
Deutz-Power
Nee jij AvA, ik neem het *** nog voor je op ook en je gaat gewoon door met dit spelletje, want ik weet gewoon hoe je ben 😛 Dus kap nu maar...! Ga lekker tegen Kenny aan staan pissen! 😃
jantje
Maargoed ik ga nu echt stoppen met dit topic want anders ga ik straks nog op AVA lijken.
FENDTfarmer
Maar ik vind dat gescheld van ava ok nergens op slaan. beetje behoorlijk kinderachtig
Ronijn
Rare velgjes...
paul
Foto is verplaatst van naar Deutz-Fahr - Agrotron K 430, de titel van dit onderwerp is dus ook gewijzigd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron K 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!