Tijdens de eindejaar's periode zijn er naar goede traditie heel wat prachtige update's op de oude doos. Dit keer geen foto's die van een landbouwer of loonwerker komen, maar oud Lamborghini verdeler D

Lamborghini 1556 DT

MMaarten
Tijdens de eindejaar's periode zijn er naar goede traditie heel wat prachtige update's op de oude doos. Dit keer geen foto's die van een landbouwer of loonwerker komen, maar oud Lamborghini verdeler Demonie uit Lendelede (B) organiseerde in het midden van de jaren '80 enkele demo's om het Italisaanse merk bekender te maken in de West-Vlaanders.
Naast een gras demo met de merken Lamborghini en Kuhn, hield hij ook een grondbewerkings demo in Lendelede met Huard Ploegen.
Op deze foto zien we het paradepaardje van de demo, een Lamborgini 1556 DT waar twee Huard ploegen aan hingen. Wie meer van die Italiaanse witte trekkers wil zien kan vanaf nu terecht op deoudedoos.be/

Reacties

jordi 1455
Duwploegen dat zie je niet vaak en een lamborghini 1556DT met fronthef zie je helemaal niet vaak.
MMaarten
@jordi 1455 Inderdaad, ondertussen is er een tekstje bij de foto, maar deze foto komt uit het archief van Lamborghini dealer Demone uit Lendelede (B) en is één van halfweg de jaren '80.
Spymell
Legend !!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lamborghini 1556 DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!