Foto van een Fiat 65-88, als we wat ver moeten rijden gaat de pers achter de wagen.. Foto is geplaatst door kerstrunner op 04-01-2015 om 11:21:08, met 10 reacties.

Fiat 65-88

kerstrunner
Foto van een Fiat 65-88, als we wat ver moeten rijden gaat de pers achter de wagen.

Reacties

Fiat Heinz
@kerstrunner
Is dit een 30 km trekker? en waarom de pers achter de wagen als je ver moet?
kerstrunner
@Fiat Heinz Maximum snelheid is 33 km/u.
Als we 40 km moeten rijden om stro te persen en te laden,hangen we de pers achter de kleinste wagen,rijden we met 2 trekkers naar ginder en brengen we 2 wagens pakken mee. Anders moeten we nog een 3e trekker hebben om de pers mee te sleuren.
Towaberg
Richting Geel is er niet veel stro en daarom komen ze vandaar tot in Hoegaarden stro opkopen en persen.@kerstrunner
Fiat Heinz
@kerstrunner
Ok, duidelijk. 40 km is ook niet naast de deur 😉
guy
Hoe stel je het nog met de gallignani??
kerstrunner
Deze 7100 doet het altijd wel goed,alleen dit jaar eens een schotel kapot gehad.(ik weet niet hoe ze heet,maar ze draait bij het knopen rond om knoperbekje en mes arm aan te drijven) Maar dat had ik eigenlijk moeten zien aankomen. Ik heb ondertussen al een aantal jaren een 7190,daar is al wel veel miserie mee geweest. Ik denk wel dat ik ze nu bijna op punt heb staan. Jij had een 7000 dacht ik,of ben ik mis? Daar tevreden van?
guy
@kerstrunner Ja wij hebben een 7000, tot nu toe heel tevreden van, van het minste dat er ergens speling op komt, trachten we dit te herstellen, zo blijft ze in orde staan. Naar waar gaan jullie voor onderdelen?
kerstrunner
@guy Naar Gejaco, (New Holland dealer) of Aertgeerts (Landini,Mc Cormick)die heeft veel onderdelen van Gallignani gewoon liggen. Verkoopt ook nieuwe Gallignani's.
guy
@kerstrunner Wij ook bij mccormick/laverda dealer in de walen hier.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 65-88 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!