Foto van een John Deere 8225R, bezig met gras hakselen.. Foto is geplaatst door JordiValmetValtra op 04-01-2015 om 19:47:33, met 10 reacties.

John Deere 8225R

Foto van een John Deere 8225R, bezig met gras hakselen.

Reacties

Edenaar
Dikke spullen jordi!
fendt 515c
@JordiValmetValtra in welk land is dit? en is dit op stage?
@fendt 515c

Canada, was vorig jaar terug. 2013 heb ik er stage gelopen.
fendt 515c
@JordiValmetValtra oh oke ziet er mooi uit daar met dik materiaal 😉 Ik moet komend jaar voor de HAS opleiding dier- en veehouderij ook gaan stage lopen en zoek nog een mooi bedrijf. Heb je misschien nog goede adressen?
Edenaar
Ik zou daar zeker gaan stage lopen als ik jou was. Heb er zelf 2 jaar gewerkt hadden in die tijd ook wel wat stage lopers. als stage loper mag je veel mag er veel en ze nemen de tijd voor je. Heb eventueel hun email adres wel voor je moet je me ff een pb sturen.. Als hun geen plek hebben heeft misschien zijn broer nog wel plek en anders weet ik eventueel nog wel wat adressen voor je. Heb je al een werk vergunning?
@Edenaar

D heeft geen plek meer????.
Edenaar
Zou t niet? We hebben er destijds wel is drie tegelijk gehad jordi dus denk dat het voor d geen probleem is maar wie niet waagt wie niet wint of krijgt hij al stagiars?
@Edenaar

Hij heeft er sws al 2 zei die eergisteren.
Johndeere2012
Mooie trekker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8225R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!