Foto van een Skoda 30, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Patrick 2020 op 09-01-2015 om 19:05:23, met 3 reacties.

Skoda 30

Patrick 2020
Foto van een Skoda 30, bezig met poseren.

Reacties

lindehydrocart30
Kijk, mooi project 😄, valt het allemaal nog mee? of ben je nog wat aparts tegengekomen?
Patrick 2020
@lindehydrocart30 Ha Robert! Ja, het houd me van de straat, haha. Alles een beetje aan het fatsoeneren, nog niet compleet restaureren. Ik heb alle olie er af gelaten. Motor, bak, achterbrug. Zat mooie smurrie onderin. Alles doorgespoeld met diesel en uit laten lekken. Nu tijd voor nieuwe olie. In de tussentijd alle vetnippels er af gehad en schoongemaakt. Daarna hele trekker doorgesmeerd. Er zitten nog van die oude vetnippels op met zo'n vlakke bovenkant. Daar had Harrie nog wel een speciaal ding van voor aan de vetspuit. De spatborden en treeplanken zijn er inmiddels ook af. Daar kon ik zo gauw geen foto van vinden op de laptop. Met het linker spatbord is volgens mij een ongelukje gebeurd in Tsjechië ofzo. Mooi knullig gerepareerd. Nu dus 'voor nood' oplappen, want dat stond mij niet aan. Ik probeer nog om aan nieuwe (nagemaakte) spatborden te komen. Misschien is er in Tsjechië nog wel een handige klusser. Ik krijg in elk geval nog wel een accubak en gereedschapskist. Daar wacht ik nu nog op. Nagemaakt van origineel. Die man had nog geen tijd, kwam nog wel dit winter. Verder moet ik hem nog aan het lopen hebben. Verstuivers getest, 1 was goed. Andere zit nu nieuwe nozzle in. Ik wacht nog op brandstofkraantjes, moesten nog aangepast worden. Zal een dezer dagen wel klaar zijn. Dan weer een nieuwe poging doen. 😃

Hopelijk zie je hem draaiend in Nordhorn, haha. Mogelijk nog eerder. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Skoda 30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!