Foto van een MB Trac Folder, bezig met poseren.laatst mee genomen van het werk.. Foto is geplaatst door jordi 1455 op 12-01-2015 om 19:26:40, met 16 reacties.

MB Trac Folder

jordi 1455
Foto van een MB Trac Folder, bezig met poseren.
laatst mee genomen van het werk.

Reacties

Loeideutz
Past er maar goed op. Die is volgend jaar weer actueel.
radium45
Quote @Loeideutz:
Die is volgend jaar weer actueel.

Leg uit.
Loeideutz
@radium45 Na 28 jaar klopt de dag van de week weer met de datum. Dinsdag 20 januari 2015 was ook dinsdag 20 januari in 1987. En in 2043 hebben we weer dinsdag 20 januari. Aangezien bovenstaande kalender van 1988 is, is hij weer actueel in 2016. Het enigste wat ik niet zeker van ben is of Pasen, Pinksteren en carnaval op dezelfde dagen zijn. Die volgen namelijk de maanstanden.
radium45
@Loeideutz Ik was ook met jaargangen aan het vergelijken of er een patroon in te ontdekken viel. Deze had ik nog niet gevonden 😛
SJB533
Quote @Loeideutz:
Na 28 jaar klopt de dag van de week weer met de datum.
Nooit geweten. Gaan we dan dit jaar voor het eerst meemaken. Maar het komt dus ook precies uit, wanneer we een schrikkeljaar hebben.
Loeideutz
@radium45 @SJB533 Er zit een klein addertje onder het gras. De eeuwjaren die niet door 4 deelbaar zijn, zijn geen schrikkeljaar. Met andere woorden, het jaar 2100 is geen schrikkeljaar. Dan verloopt dit systeem op dat moment dus even. Zo uit mijn kop zeg ik dan: een maal 4 jaar extra erbij, maar dat ben ik niet zeker van.
radium45
@Loeideutz Nu willen wij het weten ook, zoek dat even uit 😛
SJB533
Quote @Loeideutz:
De eeuwjaren die niet door 4 deelbaar zijn, zijn geen schrikkeljaar. Met andere woorden, het jaar 2100 is geen schrikkeljaar.

2100 is deelbaar door 4 hoor 😄
Loeideutz
@SJB533 Dat klopt, maar 21 niet. Om de een of andere reden, en daar zullen die astrologen en andere zelfbenoemde deskundigen ongetwijfeld heel lang over nagedacht of aan gerekend hebben, moeten we als we bij een honderdtal uitkomen, kijken of we dan dus door 400 kunnen delen. Ik heb het daarstraks misschien ietwat verkeerd uitgelegd.
SJB533
@Loeideutz
Aha, vreemd
Loeideutz
@radium45 Doe er maar 4 jaar bij. Maar noteer het even, en laat mij tegen die tijd effe wat weten, dan zal ik het dan nog even nakijken.
Loeideutz
@SJB533 Ja dat heeft te maken met de snelheid waarmee die bol modder en steen waar wij op rondrennen, om de zon draait. Vandaar dat ze dus ook een schrikkeljaar hebben uitgevonden. Alleen schijnt dat dat schrikkeljaar weer net iets te snel komt, vandaar dat ze dus af en toe een schrikkeljaar willen overslaan. Ik ben blij dat ik het weet, maar ga me er verder ook niet over druk maken.
SJB533
@Loeideutz
Ow, ik meende juist, dat de aarde in ruim 365,25 dagen rond de zon draait...
Loeideutz
Nou het schijnt dat dat ding steeds langzamer rond draait. Misschien dat het daar aan ligt. Of komt het door de overbevolking waardoor hij de snelheid er niet in kan houden.
SJB533
@Loeideutz
Massa drukt wel door, toch?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MB Trac Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!