Foto van een Fendt 306LS Onderdelen, bezig met poseren. Zelf een plaatje gemaakt en afgedrukt op fotopapier aangezien alleen nog maar de oranje versie te verkrijgen is.

Fendt Onderdelen

gkgerbengk
Foto van een Fendt 306LS Onderdelen, bezig met poseren. Zelf een plaatje gemaakt en afgedrukt op fotopapier aangezien alleen nog maar de oranje versie te verkrijgen is.

Reacties

boegie
Netjes!
Die 25 en 30 moeten snelheden voorstellen?
marco2250
Heb die geen 40
worteljcb
@boegie Klopt.

Netjes gemaakt, zie het verschil niet zo..
gkgerbengk
@marco2250 Nee, geen 40 die plaatjes zijn nog wel te krijgen. Dit is een 30km bak.
marco2250
@gkgerbengk oke baas heb een 40 dacht dat dat standaard was
g-g
Ik heb ook een 30km bak maar die gaat van 25 naar 40 op de pook
gkgerbengk
@g-g Is daar niet ooit een verkeerd plaatje op gekomen?
g-g
@gkgerbengk geen idee. Het is zo'n oranje plaatje.
J asper
@g-g Heb het wel eerder gezien, gek genoeg kwamen ze altijd bij handelaren weg..... Een zonder voorwielberemming is nooit een 40 bak.....
g-g
@J asper die van mij komt ook van een handelaar vandaan maar die heeft er volgens mij niks aan gedaan. Oorspronkelijk is het loonwerkerstrekker, tenminste dat denk ik want er heeft een bordje op de neus gezeten, en er zitten gaten in de vloer van waarschijnlijk een bedieningskast of iets dergelijks.
J asper
@g-g Origineel 40 bak loopt met beetje knappe banden tegen de 50 aan.

Ben er bang voor dat ze die van jou gewoon een beetje toeren bij hebben gegeven dan loopt een 30 bak ook krap tegen de 40 aan.
g-g
@J asper liep eerst 30, nu 37 met handgas. Maar op de 306 40kmbak van mn vader uit 1986 zit een zwart plaatje, en op de mijne uit 1982 een oranje, ik weet niet of dat ook orgineel is?
J asper
@g-g Jij hebt gewoon een 30 bak waar ze even een mooi plaatje op hebben gezet voor het verkopen lijkt mij....🙈 je hebt toch ook geen vooras beremming?
g-g
@J asper nee dat zit er niet op, maar is de orange kleur wel normaal voor die versie uit 82?
J asper
@g-g Nee is niet orgineel
gkgerbengk
@g-g Inderdaad, omdat een zwart 30km niet meer te krijgen is is er een oranje plaatje op gekomen. Dit is het vervangende artikel van de zwarte.
g-g
@gkgerbengk maar bij mij is het 25 40, en geen 25 30 40. Dus dan is dat een zelfgemaakt plaatje denk ik?
gkgerbengk
@g-g Origineel had de 300 serie ook nog 30 op het plaatje staan en dan rechts naast de 25 staat dus 40 bij een 40kmh bak.
bartjuh
@g-g zo hoort ie dan

(klik om te vergroten)

g-g
@bartjuh ja zo is die bij mn vader ook
g-g
Ze horen toch 35 te lopen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!