Foto van een Fendt 309 LSA, druk bezig met Poseren. Na een middag veenland greppelen.... Foto is geplaatst door deJong op 24-01-2015 om 16:59:00, met 7 reacties.

Fendt 309 LSA

deJong
Foto van een Fendt 309 LSA, druk bezig met Poseren. Na een middag veenland greppelen...

Reacties

Loeideutz
Ik snap dat je greppels wilt maken om regenwater sneller af te voeren. Toch vraag ik me af, als de trekker er zo uit zietof het wel zin heeft gehad. Heb je 1 of heb je 5 greppels gemaakt?
Loeideutz
PS als dit alleen van het veengaatje is van je andere foto, dan heb je gewoon pech gehad, en mag je mijn andere opmerking vergeten.
deJong
@Loeideutz dit doen wij om de 2 jaar... in de greppels van dit land zitten wellen, door de beweiding trappen de koeien de zooi kapot en wordt t een vieze bende mede ook dat t loonbedrijf de buis platgereden heeft. Dus een mooie diepe doorsteek maken. Uiteindelijk blijven hangen, meteen kettinkje ertussen 514 ervoor en ff doortrekken zodat de frees de rechter spatbord niet plat drukt...
marco2250
Dit doe je toch over de vorst ofzo
deJong
@marco2250 dit deden wij over de forst haha. Kun je zien wat voor bende t daar is.
marco2250
Haha dan mag het bij jullie wel 2 week min 20 zijn haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 309 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!