Een Vervaet 17T met speciaal opgebouwde Breston afvoerband, om zowel de bieten als het bietenblad te winnen.Meer? http://www.trekkertrekker.nlWordt ook lid van onze Facebook: http://www.facebook.com/T

Vervaet 17T

+1
Boerenjongen16
Een Vervaet 17T met speciaal opgebouwde Breston afvoerband, om zowel de bieten als het bietenblad te winnen.

Meer? trekkertrekker.nl/

Wordt ook lid van onze Facebook: facebook.com/TrekkerTrekker.nl/

Reacties

marc102
@Boerenjongen16 Mooi 😄 waarom wordt dit niet meer gedaan? De rooier moet toch de bieten oogsten of hij dan de bladeren in een kieper draait of niet dat moet dan toch ook niet zoveel meer uitmaken?
Boerenjongen16
@marc102 Er zijn veel agrariërs die denken; geef terug aan het land. Niets mis mee, doe het zelf in het klein ook namelijk.

Maar ik denk dat er gewoon weg geen animo meer voor is...
marc102
@Boerenjongen16 iedere wagen natuurlijk materiaal wat van het land afgereden wordt moet ook terug gereden worden in de vorm van mest is mij altijd verteld 😄

Ik weet ook niet of die bladeren een hoge voedingswaarde hebben, vroeger werd dit altijd gedaan
Loeideutz
@marc102 Vroeger werd dit veel meer gedaan omdat toen het bieten koppen niet zo secuur gebeurde als nu. Anders gezegd: er zat veel meer biet tussen, met suiker, wat de voedingswaarde aan de kuil gaf. Tegenwoordig is dat stukken minder. Persoonlijk denk ik dat de tijd en de kosten die je moet maken niet opwegen tegen de voederwaarde van het blad. Waarbij het ook nog belangrijk is dat het schoon is, anders gezegd, niet teveel onkruid of bladziektes.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vervaet 17T ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!