Foto van een Case International 856 XL even lekker in het zonnetje gezet :). Geplaatst door jeroenfordmf op 31-01-2015 om 13:51:25, met 9 reacties.

Case International 856 XL

Foto van een Case International 856 XL even lekker in het zonnetje gezet 😄

Reacties

claasfan
Mooi zo me voorlader 😄
Wat voor trekkers heb je nu nog meer staan?
En waar ga je deze allemaal voor gebruiken?
jeroenfordmf
@claasfan Deze 856 komt te werk in het laden van stro(kleinepakjes) en misschien wordt die nog verhuurt tijdens het aardappels poten en misschien word die nog verhuurt tijdens het rooiseizoen. De 956 komt voor de pers en zal ook verhuurt worden. Dan hebben we nog 3 135 waarvan er nog 2 verkocht moeten worden. en ook nog een Ford 5000 (revisieproject) en komt misschien voor de hark te staan.
interfan j
Wij hebben nu precies de zelfde ook quicke voorlader, )type, 650 of zoiets) handig spul hoor
jeroenfordmf
@interfan j Gefeliciteerd! ook een 40bak? Zijn goeie trekkers alleen oppassen op bepaalde punten. Maar die zijn voor de meesten wel bekent.. 😉
interfan j
@jeroenfordmf ook een 40 bak wa dan voor problemen?
jeroenfordmf
Dat hij bijvoorbeeld niet uit de versnelling schiet. Vooral bij de hoge giering. Maar ook de synchronisatie van de achteruit over naar zijn vooruit en andersom. Bij ons moet je volledig stil staan voor die in zijn hoge giering vooruit wil. Voor de rest is het vooral rotterij.

Let ook goed op je vooras vooral het voorste oor willen ze nog wel eens vergeten te smeren. Mocht je hier te veel spelling op hebben gelijk repareren. Buurman van ons heeft zo zijn 856 weg kunnen doen. Omdat de aandrijf as door de vooras heen ging door te veel spelling (zonde van je trekker).

En doet je 4wd het ook? Zo niet dan is je magneetklep van je 4wd vervuilt of is je handremversleten waardoor de voering door je versnellingsbakolie is gekomen en zo het filter verstopt is geraakt. Als dat het verhaal is je bakpomp ook versleten. Maar vaak kun je het besten; eerst olie en filter vervangen en de klep reinigen.

Maar ik zal je niet te ongerust maken. 😉

Zijn gewoon top trekkers en laten je niet snel staan!

Als tip zou ik je adviseren om vetnippels op je stuurkogels te maken. Scheelt je heel veel slijtage en stuurt super.

Mocht je nog vragen over de trekker hebben. Roep je maar, ken de trekker van binnen en buiten.
interfan j
@jeroenfordmf helemaal topals ik iets wil weten vraag ik het wel 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!