Gisteren nog eens langsgeweest bij 1259 202 :D.. Foto is geplaatst door Schluterfan op 09-02-2015 om 19:31:11, met 7 reacties.

Schlüter Super E 7200 V

Schluterfan
Gisteren nog eens langsgeweest bij 1259 202 😃.

Reacties

jefke
Is die frontlift origineel zo gemaakt?
Schluterfan
@jefke

Nee, dat heeft de vorige eigenaar zo gedaan. Mens scheen nogal speciale ideene te hebben 😛. Ze hadden toen een zaadtank in de fronthef, en een 4m brede Rau zaaimachine achter de trekker. Hij stond toen achteraan ook op dubbellucht. Foto van die combinatie staat trouwens wel ergens op TF. Ik had die toen van de vorige eigenaar gekregen.
assink
@Schluterfan
Staat die motorkap nou zo scheef of lijkt dat zo? Achterspatbord lijkt ook te hangen..
Schluterfan
@assink

De motorkap stond een stukje omhoog nog. Als ze wat oude zijn hebben ze wel beejte hulp nodig om goed te sluiten 😉. De trekker is nog in origineel staat, behalve de velgen dan.
@Schluterfan wel gek dat die de luchtfilter buiten heeft staan zit er soms een andere motor in ?
+2
Schluterfan
@schluter jan van samang

Nee, op en top origineel. Was de motorkap goed dan had Patrick de trekker in volledige originele lack gelaten, maar daardoor ging dat niet. De luchtfilter is verhuist voor de fronthef. De motorkap is hierdoor verkort geweest. Omdat Patrick de kap weer in de goede staat wou, heeft hij de fronthef verwijderd. En daardoor kon de trekker ook niet in de originele lack blijven. Als het meezit gaat deze mee naar Panningen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super E 7200 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!