Foto van een Terex TL 80, bezig met poseren.http://abload.de/img/2014-05-2417.14.24e7jxh.jpg. Foto is geplaatst door ZetorTwente op 11-02-2015 om 19:03:40, met 7 reacties.

Terex TL 80

ZetorTwente
Foto van een Terex TL 80, bezig met poseren.

Reacties

deutzdx430
Heel mooi bevalt de shovel goed?
wat zijn min en pluspunten?
ZetorTwente
@deutzdx430 Shovel bevalt qua verbruik, prestatie's prima. Alleen in het begin wel veel trammelant mee gehad. Veel elektrische problemen, mede doordat we een x iets te grondig schoon wouden maken met de hoge druk spuit 😛. Ook gingen er nog wel wat filters door, dat is nu verholpen door zo'n filterpot. ook elektrische problemen zijn nu verholpen en hij doet het goed, maakt veel uren. Wij willen hem niet meer missen.
deutzdx430
Oke bedankt, wij zijn ook keer van plan om een nieuwe/andere tekopen dus even rond vragen wat iedereen vindt van zijn shovel.
ZetorTwente
@deutzdx430 Prima shovels, Terex alleen moet je oppassen met water in de cabine en meteen een stoffilterpot erop laten bouwen anders kost het je een fortuin een stoffilters.
jasper01
@deutzdx430 technisch goede shovels ik werk er vrij veel meebij een van de bedrijven waar ik wel kom draaien er 2 welliswaar aangepast
deutzdx430
@ZetorTwente oo dus daar moet ik dus op letten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terex TL 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!