Foto van een Case International 1455 XL.TT Wouw. Foto is geplaatst door Davie Landinifan op 15-02-2015 om 17:46:47, met 13 reacties.

Case International 1455 XL

Davie Landinifan
Foto van een Case International 1455 XL.
TT Wouw

Reacties

RobinFord
Wat een beer zeg! En goed volgehangen
patfordson
Mooie trekker , zeer goeie serie , ik ken veel boeren die heel tevreden zijn of geweest zijn met die serie . Een great collector item in de toekomst (nu al) ????????????????????????????
hebbink
Kachelpijp van de plaatselijke ijzersmelterij opt spruitstuk?
CHALLENGERfan
@patfordson Het is nu al meer dan een collectors item. Vind het haast jammer dat je ze met trekkertrek met de hope ziet. Wel mooie trekkers, dat is zeker zo.
Deze doet nog landbouwwerk ook. Hangt vaak aan grondkar... Vandaar dat hij geen speciale trekkertrek-trekhaak heeft.
Die borden en verlichting op de spatborden zijn voor over de weg te mogen met die brede wielen (keuring in België).
@hebbink als je het niet aan kan zien, kan je ook zelf een 14 kopen waar je wel een originele pijp opzet: hoef je deze niet meer te zien.
patfordson
@CHALLENGERfan
Ja inderdaad, ben ook niet zo fan van trekkertrek maar ja iedereen zijn hobby.
Het is voor mij een van de beste ih ooit ☺
CHALLENGERfan
@patfordson Nouja, trekkertrek vind ik best leuk, maar soms wordt het enorm gedomineerd door de 1455's. En soms met teveel zooi dr op en te ver opgefokt, maar dat is naar mijn smaak natuurlijk.
dx11
Quote @CHALLENGERfan:
Het is nu al meer dan een collectors item
Hou toch op. Je ziet ze overal, zijn volop te koop. Iedereen geilt er op, maar daarom geen collectorsitem. Eerder een hype
CHALLENGERfan
Quote @dx11:
Eerder een hype
Ja, dat is een betere verwoording. En toch gaan ze allemaal voor veel geld. Maargoed, wat je zegt, iedereen wil dr een.
dx11
@CHALLENGERfan Het zijn zeker leuke trekkers, maar dat zijn al de grote beren van de tijd wel. neem de fendt 615 b.v, of de fiat 160/90
CHALLENGERfan
@dx11 Idd allemaal mooie trekkers, alleen doordat je ze, en dan vooral de 14's, zoveel ziet, maakt het ze voor mij minder interessant. Dan zie ik liever een wat zeldzamere Amerikaan bijv.
dx11
@CHALLENGERfan Ja, snap ik. Ik zelf mag het spelletje graag spelen. Toch zie ik liever ook werktrekkers om het zo te zeggen. Niet eens zo zeer zeldzaam, neem bijvoorbeeld een fendt 824, of wat natuurlijk mijn merk is een deutz 6.61

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!