Foto van een AP Kuilhapper, bezig met voeren.. Foto is geplaatst door sametje op 18-02-2015 om 22:31:28, met 11 reacties.

AP Kuilhapper

sametje
Foto van een AP Kuilhapper, bezig met voeren.

Reacties

bram power
@sametje waarom niet snijden dan?
MasseyPowersss
@sametje

Mooie kuilhapper Hidde!!
MasseyPowersss
@bram power

Is kapot
sametje
@bram power het zaagmes is kapot, deze zomer al een nieuwe op gekomen en nu weer dus gaan we nu laden met de voorlader.
bram power
@sametje jammer dus niet zo goede kwaliteit?
sametje
@bram power nah de kwaliet is goed maar de wagen is al tien jaar oud en we denken dat het ijzer van de klep te zwak is dus doen we er geen nieuw mes meer op. maar als er een nieuwe mengwagen komt komt er zobizo een trioliet
BEboer
Mooie oplossing zo, hoe breed is de happer 1,60 of 1,80? & hoeveel kg mais heb je mee bij 1x happen
sametje
@BEboer de bak is 1,60 breed dit is niet het officele voorlader model deze bak is redelijk diep. je kan er zon 800 kilo mais in 1x in happen en met gras moet je ongeveer drie keer happen voordat je de bak vol hebt en dan heb je zon 700 kilo.
BEboer
800kg mais is niet niks, wij hebben een nieuwe trekker met frontlader en onze happer is 1,80 en 650kg is al flink wat maarja dat is allemaal te zien als je onderaan of bovenaan de kuil hapt.
sametje
@BEboer ja boven in heb je vaak los spul maar onderin krijg je goed wat zwaar grij.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de AP Kuilhapper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!