Deze week vind je in onze oude doos een mooie fotoreeks van loonbedrijf Druelle uit Proven (B) een toch wel gekende naam ondertussen, dankzij de talrijke fotografen die dit bedrijf al op bezoek gekreg

Mengele SF 6600

1.030 foto's van @MMaarten

MMaarten
Deze week vind je in onze oude doos een mooie fotoreeks van loonbedrijf Druelle uit Proven (B) een toch wel gekende naam ondertussen, dankzij de talrijke fotografen die dit bedrijf al op bezoek gekregen hebben, van zowel binnen als buitenland.

Het hart van de familie Druelle ziet toch wel blauw, want van bij de start van de firma in 1982 verkocht men al de blauwe Ford trekkers. Later in 1989 zette men de stap naar het loonwerk met een New Holland 2305 hakselaar. In het jaar 1999 zwichtte men toch wel voor de kracht van de Mengele SF 6600. Bij de trekkers bleef men trouw zweren aan Ford. Op deze foto zie je een Ford TW 35 met een zelf gebouwde silagewagen. Die silagewagens worden ondertussen nog steeds zelf gebouwd en zijn anno 2015 te herkennen aan, jawel de blauwe kleur.

Meer foto's vind je op deoudedoos.be/

Reacties

David Bakker
Dat gras of stroo licht er als een tijdje zo te zien
Perry JD
Prachtige trekker! Ik Hoop Dat ze hem nu nog hebben!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele SF 6600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!